20 Οκτ 2014

Πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία των αστυνομικών, από 14 έως και 22 Οκτώβρη

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Αστυνομίας και του προστάτη της Αγίου Αρτεμίου

Εορτασμός της Ημέρας της Αστυνομίας και του προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου 
   Η 20ή Οκτωβρίου έχει θεσμοθετηθεί με απόφαση της πολιτείας ως «Ημέρα της Αστυνομίας» ενώ παράλληλα και ως ημέρα που τιμάται ο προστάτης του Σώματος Άγιος Αρτέμιος.
   Για το λόγο αυτό τελέστηκε σήμερα (20-10-2014) το πρωί, δοξολογία σε Ιερούς Ναούς στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειάς μας στις οποίες παραβρέθηκαν οι Αρχές, οι τοπικοί φορείς, αντιπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και οι απόστρατοι του Σώματος. Παράλληλα, αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Δημητρίου ΤΣΑΚΝΑΚΗ.
   Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, από 14 έως και 22-10-2014, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Αστυνομίας και παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, την οποία διοργανώνει η Διεύθυνση Υγειονομικού του Σώματος.


   Για την «Ημέρα της Αστυνομίας και της τίμησης του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου» ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος κ. ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ Κωνσταντίνος προέβη στην ακόλουθη δήλωση :
   «Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει σήμερα τον Προστάτη Άγιο της, τον Άγιο Αρτέμιο. Ο Άγιος Αρτέμιος δεν επιλέχθηκε τυχαία, γιατί ήταν ένας άνθρωπος που μαρτύρησε για τις ιδέες και την πίστη του. Αυτές τις αξίες υπηρετούν σήμερα και οι Έλληνες αστυνομικοί, οι οποίοι με αυταπάρνηση αγωνίζονται για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Θα ήθελα την ημέρα αυτή να την αφιερώσω στους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους, εκτελώντας το καθήκον και να πω σε όλους ότι η αστυνομία βρίσκεται απέναντι στο έγκλημα και δίπλα στον πολίτη. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αστυνομικούς της Περιφέρειάς μας που σε καθημερινή βάση δίνουν μάχη κατά του εγκλήματος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.