26 Σεπ 2014

Στέλνει στον εισαγγελέα τον... "ανυπάκουο" Χρήστο Τσιρογιάννη ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Δεν τον φοβάμαι τον Χρήστο, έχει... πλάτες!!!

Μην σκιάζεσαι Χρήστο, φυλάω εγώ!!!
   Κατά της «αξιολόγησης» τάχθηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ηχώ της Άρτας» ο δήμαρχος της πόλης, εκλεγείς με τη σημαία της ΝΔ, Χρήστος Τσιρογιάννης. Απαντώντας σε ερώτηση στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, είπε ότι συντάσσεται με την ομόφωνη απόφαση και του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου απέναντι στην εφαρμογή της συγκεκριμένης «αξιολόγησης», με προκαθορισμένα ποσοστά καλών, κακών και μετρίων εργαζομένων.
   Μιλώντας στην «Ηχώ της Άρτας» και απαντώντας στο ερώτημα για το πώς σχολιάζει τις απειλές και της υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύης Χριστοφιλοπούλου, για παραπομπή των ανυπάκουων δημάρχων στη Δικαιοσύνη, τόνισε: «Την ερχόμενη Δευτέρα το θέμα θα έρθει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, όπου η εισήγησή μου θα είναι η ίδια, δηλαδή απέναντι στην εφαρμογή αυτής της “αξιολόγησης”, δηλαδή αυτό που είπα και στην προηγούμενη συνεδρίαση. Συντασσόμαστε με την προηγούμενη απόφαση και του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου».
   Συνεπώς, το ερώτημα προς τον κ. Μητσοτάκη, να περιμένει και ο δήμαρχος Αρταίων την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη, όπως έκανε και με τους δημάρχους της Αριστεράς;
πηγή
σημ. Τηλεβόα: Εγώ πιστεύω πως δεν χρειάζεται να φοβάται ο Χρήστος Τσιρογιάννης. Λογικά, ο Αλέκος Καχριμάνης θα στηρίξει τον άνθρωπό του και θα μιλήσει στον ομόλογό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, να μεσολαβήσει στον θείο του Κυριάκο και να μην... στείλει στον εισαγγελέα τον δήμαρχο Αρταίων...
   Στα σοβαρά όμως: Από τους 325 δήμους, τα 320 δημοτικά συμβούλια έχουν πει «ΟΧΙ» στην δήθεν αξιολόγηση, η οποία λέει εκ των προτέρων ότι πρέπει να βγάλουν το 15% των υπαλλήλων τους κακούς και άχρηστους, ώστε να βρει ο Κυριάκος τους 15.000 που ψάχνει να απολύσει.
   Ο Μητσοτάκης όμως, επέλεξε την Δούρου (τον Γαλιατσάτο τον άφησε, ίσως επειδή δεν είναι "πρώτη φίρμα") και 5 δημάρχους (3 ΣΥΡΙΖΑ, 1 ΚΚΕ, 1 ΔΗΜΑΡ) για να κάνει το επικοινωνιακό παιχνίδι του, χέρι-χέρι με τα τηλεοπτικά κανάλια που τον σιγοντάρουν...
   Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, που εκτός από «ανυπάκουος», είναι και... επικεφαλής της παράταξης της ΝΔ στην ΚΕΔΕ και υποψήφιος πρόεδρος της Ένωσης των δημάρχων.
   Οπότε, όντως, δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο Χρήστος. Το σύστημα δεν πειράζει τα δικά του παιδιά, ακόμη κι όταν αυτά παίζουν με τους φίλους τους το "Κίνημα Ανατροπής"...

6 σχόλια:

  1. Ανήκω ιδεολογικά και πολιτικά στην Αριστερά και συγκεκριμένα στο ΣΥΡΙΖΑ και τον θεωρώ την καλύτερη προοπτική για τη χώρα μας. Από καρδιάς όμως θέλω να συγχαρώ το δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη για τη στάση του (εκδηλωθείσα με λόγια αλλά και με πράξεις) στο συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι μία γενναία στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ανήκω ιδεολογικά στη δεξιά, γράφω με τα όνομά μου και δεν μας ενδιαφέρει που ανήκεις ανώνυμε ακριβώς γιατί είσαι ανώνυμος.
    Και βέβαια διαφωνώ με την στάση του κ. Τσιρογιάννη, ειδικότερα αν την κρατά επειδή την βρήκε έτοιμη από το προηγούμενο Δ.Σ. και καλά ως εδώ, ας απαντήσει κάποιος αν στο Δήμο Αρταίων υπάρχουν υπάλληλοι με πλαστά χαρτιά και έχουν "αρπάξει" δόλια τη θέση ενός έντιμου και με αγώνα μορφωμένου συμπολίτη τι πρέπει να γίνει, να δοξάσουμε την παρανομία ή να αποδοθεί δικαιοσύνη μέσα από αυστηρό και τίμιο έλεγχο?
    Μήπως να αφήσουμε τα περί γενναίας στάσης επειδή μόνο και μόνο η στάση αυτή είναι πολύ κοντά στη συριζαική λογική περί της παραμονής στο δημόσιο του κάθε σκουπιδαριού που πλαστογράφησε τα χαρτιά του και πρέπει εμείς να τον πληρώνουμε και να ανεχόμαστε την μετριότητα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Μίχο, αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σας να ακολουθείτε τον μέντορά σας και τη συνήθειά του να διαστρεβλώνει τα πάντα, αλλά όποιος μου εξηγήσει τι σχέση έχει η αυτονόητη απόλυση του κατόχου πλαστού πτυχίου υπαλλήλου και η παραπομπή του στον εισαγγελέα, με την διαδικασία της δήθεν "αξιολόγησης", όπου, με το ζόρι, το 15 των υπαλλήλων πρέπει να βαθμολογηθεί προκαταβολικώς, είτε το αξίζει είτε όχι, με τον βαθμό "ΚΑΚΩΣ", κερδίζει ηλεκτρική συσκευή...

      Διαγραφή
  3. Χαρακτηριστική περίπτωση, που σχετίζεται με την απάντηση που έδωσα στον πολιτευτή της ΠΟΛ.ΑΝ και τώρα της Ν.Δ., κ. Χριστόφορου Μίχου, είναι το Νοσοκομείο Άρτας.
    Έχει 750 εργαζόμενους και οι έλεγχοι για πλαστά πτυχία, αποκάλυψε τρεις (3) υπαλλήλους με παραποιημένους τίτλους σπουδών. Το 15% όμως των 750 είναι 113. Αυτοί οι 113 πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να βαθμολογηθούν ως ΚΑΚΟΙ υπάλληλοι. Και καλά, οι 3 είναι με τα πλαστά, πρέπει να φύγουν. Οι άλλοι 100 γιατί;
    Και ας τους βγαίνει η ψυχή και ας δουλεύουν απλήρωτοι τις εφημερίες, τα νυχτερινά, τις αργίες.
    Πρέπει να είναι ΚΑΚΟΙ, γιατί έτσι προστάζει η λογική του Προκρούστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι συγκεκριμένος, "ας απαντήσει κάποιος αν στο Δήμο Αρταίων υπάρχουν υπάλληλοι με πλαστά χαρτιά και έχουν "αρπάξει" δόλια τη θέση ενός έντιμου και με αγώνα μορφωμένου συμπολίτη τι πρέπει να γίνει, να δοξάσουμε την παρανομία ή να αποδοθεί δικαιοσύνη μέσα από αυστηρό και τίμιο έλεγχο? " Τώρα αν εσείς θέλετε τη μπάλα στην κερκίδα παίξτε μόνοι σας. Εγω πάω αποδυτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε πολιτευτά, μην κάνετε τον κουτό, ενώ δεν είστε. Η διαδικασία ανακάλυψης πλαστών πτυχίων δεν έχει καμιά σχέση με την δήθεν "αξιολόγηση". Γι' αυτό στο Νοσοκομείο βρέθηκαν οι 3 με τα πλαστά πτυχία, παρόλο που δεν ξεκίνησε καν η διαδικασία της αξιολόγησης. Μην ρωτάτε εμένα για ποιον λόγο δεν βρίσκουν στον Δήμο αυτούς με τα πλαστά. Ρωτήστε τους δημάρχους, που αν θυμάμαι καλά ήταν ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., ξανά της ΝΔ, ξανά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, ξανά του ΠΑΣΟΚ, ξανά του ΠΑΣΟΚ και τώρα της Ν.Δ. Σας λέει τίποτε αυτό κύριε συγκυβερνητικέ;
      Όσο για τα αποδυτήρια, μην ανησυχείτε, ήδη έχτε πάρει την άγουσα, αλλά όχι μόνοι σας. Ο λαός σάς έδειξε κόκκινη κάρτα, επειδή προδώσατε την χώρα και ξεπουλήσατε τα όνειρά του και τους αγώνες μιας ζωής.
      Καληνύχτα σας και καλά 40 (χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ.)

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.