23 Σεπ 2014

Τασούλαααααααα, ξεκόλλα απ' την Αμφίπολη!!!

- Επικοινωνιακός βομβαρδισμός και συντρίμμια πολιτισμού
- ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΣΣΩΠΗΣ...

   Μπορεί ο Γιαννιώτης υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τασούλας να έχει γίνει πρώτη φίρμα με το reality-show της Αμφίπολης και τις selfies της "εκπροσώπου του τάφου" Άννας Παναγιωταρέας.
   Μπορεί να βλέπουμε πόντο-πόντο την αποκάλυψη ενός πολύ σημαντικού ευρήματος, μπορεί να έχουν επενδυθεί προσδοκίες και πολιτικά οφέλη στην ανασκαφή της Αμφίπολης, αλλά, δυστυχώς για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, μια ματιά τριγύρω αρκεί να δείξει την γύμνια μιας αλαλούμ κυβέρνησης...
   Αφήνουμε, λοιπόν, την glamour λάμψη του τύμβου Καστά και γυρνάμε πίσω στην Ήπειρο, όπου διαβάζουμε την σημερινή αποκαρδιωτική ανακοίνωση της Προϊσταμένης της ΛΓ΄ Εφορείας Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας-Άρτας, Χριστίνας Μερκούρη, που ανακοινώνει ότι ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΣΣΩΠΗΣ:

   Η ΛΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας-Άρτας, σας ενημερώνει, ότι το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης, μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2013-2014, με θέμα «Τα πρόσωπα του χρόνου», δεν θα είναι πλέον επισκέψιμο για το κοινό, από την Πέμπτη 02.10.2014 και μέχρι νεοτέρας, λόγω έλλειψης φυλακτικού προσωπικού.
   Κλειστός θα παραμείνει, επίσης, από την Πέμπτη 02.10.2014, λόγω έλλειψης φυλακτικού προσωπικού και ο αρχαιολογικός χώρος της Κασσώπης.

Πρέβεζα, 23.09.2014
Η Προϊσταμένη της Εφορείας,
Χριστίνα Μερκούρη,
Αρχαιολόγος

1 σχόλιο:

  1. Ολική διάλυση: Πολιτισμός - παιδεία - υγεία. Όλα αυτά μαζί με την ανεργία, τη φοροεπιδρομή και τη φτώχια, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μίγμα. Το success story συνεχίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.