8 Σεπ 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας καταγγέλλει κείμενο σε τοπική εφημερίδα, που "προσβάλλει με τρόπο πρωτοφανές για τα δεδομένα της περιοχής μας τον Πρόεδρο του κόμματος, την κοινοβουλευτική του ομάδα, τη βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρεται σε αυτό, αλλά και τα μέλη του κόμματος και τις συνεδριακές του αποφάσεις"

- "...υπηρετούν σκοπιμότητες κάποιων... για να οδηγήσουν το κόμμα σε δρόμους αρεστούς σε αυτούς και στο πολιτικό κατεστημένο που υπηρετούν"
- Φρένο και στην "ονοματολογία" που αναπτύσσεται από διάφορα τοπικά μέσα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Σχετικά με το κείμενο – σχολιασμό με τον τίτλο «ποιοι θα απογειώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία» που δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» στις 25-8-2014, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας καταγγέλλει το ύφος αλλά και τις απόψεις που αναπτύσσονται στο κείμενο.


   Το κείμενο προσβάλλει με τρόπο πρωτοφανές για τα δεδομένα της περιοχής μας τον Πρόεδρο του κόμματος, την κοινοβουλευτική του ομάδα, τη βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρεται σε αυτό, αλλά και τα μέλη του κόμματος και τις συνεδριακές του αποφάσεις.
   Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέχεται τέτοιες παρεμβάσεις που υπηρετούν σκοπιμότητες κάποιων που προσπαθούν έντεχνα να δημιουργήσουν μοχλούς κοινωνικής πίεσης, για να οδηγήσουν το κόμμα σε δρόμους αρεστούς σε αυτούς και στο πολιτικό κατεστημένο που υπηρετούν.
   Τέλος, σχετικά με δημοσιεύματα και άλλων τοπικών μέσων που κάνουν αναφορά σε πιθανούς υποψήφιους των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, κάνουμε γνωστό ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανοίξει η συζήτηση για τους υποψήφιους των επόμενων βουλευτικών εκλογών. Η συζήτηση αυτή θα γίνει στον κατάλληλο πολιτικό χρόνο με οργανωμένο τρόπο από τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του και οι αποφάσεις θα ληφθούν με ανοιχτό και δημοκρατικό τρόπο και με βάση τις αρχές, το ήθος και τις ιδέες της Αριστεράς, σύμφωνα με τις οποίες το ατομικό υποτάσσεται στο συλλογικό.
   Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Άρτας υπερασπίζεται και περιφρουρεί από κακόβουλα σχόλια και επιθέσεις όλα τα στελέχη και τα μέλη του, τα οποία εκφράζουν δημόσια – και οφείλουν να το κάνουν αυτό – τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος.

3-9-2014
Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΤΑΣ

   σημ. Τηλεβόα: Μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο στο οποίο αναφέρεται το Δελτίο Τύπου, κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Φέρει την υπογραφή "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" και όποιος σε αυτή την πόλη γνωρίζει ένα-δυο πράγματα, καταλαβαίνει πολλά... 

8 σχόλια:

  1. Ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" τι προτείνει δηλαδή? Να παραμείνουν ακόμη τα δύο κόμματα του μνημονίου στην εξουσία? Ή μήπως θα διώξουν το μνημόνιο οι Σαμαράς-Βενιζέλος, οι οποίοι έχουν υπογράψει ότι όσο ζουν και πολιτεύονται θα είναι υπέρ του μνημονίου? Τι να πιστέψουμε: τα λόγια τους περί "απαγκίστρωσης από το μνημόνιο" (όρος εφευρεθείς υπό Φωτίου Κουβέλη στα 2012) ή τις υπογραφές τους και τους συνεχείς εφαρμοστικούς του μνημονίου νόμους? Θα ήθελα την άποψη του "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" επί αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι αυτά που μολογάς Ανώνυμε; Ο Λ.Σ., γνωστός πολέμιος του δικομματισμού, που έχει χύσει ποτάμια μελάνι στον αγώνα για την επικράτηση των λαϊκών δυνάμεων και για να μπει στο περιθώριο η διαπλοκή, ανησυχεί μήπως δεν έχει αρκετή φόρα ο ΣΥΡΙΖΑ για να απογειωθεί. Πιστεύει ότι μόνο ο νεαρός δικηγόρος μπορεί να του δώσει αέρα στα πανιά. Γεια σου σύντροφε Λ.Σ. Ραντεβού στα καλαθάδικα!

      Διαγραφή
    2. οτι και να κλαψουρισεις Ν.Σ. καλα εινα να μη φωτογραφιζεις ανθρωπους που δεν γνωριζεις. ομορφαααα....λεμε...

      Διαγραφή
  2. Καταγγέλει και "ύφος" και "απόψεις" η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως υπάρχουν εσωτερικές τριβές???Μήπως κάποιος πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε 2 πόστα???Δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει ασυμβίβαστο κυρίως ηθικό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθίχθη η ιερά αγελάς του ΣΥΡΙΖΑ, από το γάλα της οποίας γαλουχείται η τηλεβοή???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οουυυυιι στιν ιπε Γληγορακη μ....θελει η π..... να κρυφτει και η π...... δεν την αφηνει

      Διαγραφή
  5. Ραντεβού στα καλαθάδικα για ουισκάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.