21 Ιουλ 2014

O Αρτινός Δημήτρης Τσιρώνης είναι από σήμερα ο νέος Ειδικός Γραμματέας Δία Βίου Μάθησης στο υπουργείο Παιδείας

- Ορκίστηκε και ανέλαβε τα καθήκοντά του
- O Σαμαράς με τον Βενιζέλο χτίζουν την Νέα Ελλάδα...

   Ο νέος Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό, είναι ο αγαπημένος Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος πέρασε από διάφορες κυβερνητικές θέσεις τα τελευταία 18 χρόνια.
   Στις 9 Σεπτεμβρίου 1996 διορίστηκε γενικός γραμματέας δημοσίας διοίκησης του υπουργείου εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 1997.
   Στην κυβέρνηση Σημίτη διετέλεσε υφυπουργός Εξωτερικών (2002 - 2004) με αρμοδιότητα τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις και την αναπτυξιακή συνεργασία.
   Στην κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (2009 - 2010) και εν συνεχεία αυτό του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (2010 - 2012), όταν έγινε διάσημος διεθνώς με τις οροθετικές ιερόδουλες.
   Στη συνέχεια, στις 3 Δεκεμβρίου του 2012, ανέβλεψε, είδε το φως το αληθινό και κατήγγειλε τον εαυτό του και το παρελθόν του, αναγγέλλοντας την ίδρυση νέου κόμματος με την ονομασία Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας, με αρκτικόλεξο "ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ." (που διαβάζεται και Ρήξη), προκαλώντας την αντίδραση του Βαγγέλη Βενιζέλου, που τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
   Τον Απρίλιο του 2013 ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος "Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα", το οποίο συμμετείχε, στις ευρωεκλογές του 2014, στον συνασπισμό κομμάτων Ελιά - Δημοκρατική Παράταξη, αφού τα "ξαναβρήκε" με τον Βαγγέλη Βενιζέλο.
   Στις 9 Ιουνίου 2014 διορίστηκε υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων στην κυβέρνηση Σαμαρά, αποδεικνύοντας ότι τα καλά παιδιά δεν πάν χαμένα...
   Ο Αρτινός Δημήτρης Τσιρώνης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα, ακολούθησε τον Ανδρέα Λοβέρδο στην "ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ." του με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ και ο Λοβέρδος τον "αξιοποίησε", τοποθετώντας τον διευθυντή στη νέα κίνηση.
   Σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014, ο Δημήτρης Τσιρώνης ορκίστηκε νέος Ειδικός Γραμματέας Δία Βίου Μάθησης στο υπουργείο Παιδείας του Ανδρέα Λοβέρδου. Αμέσως μετά την ορκωμοσία του, ο αρτινός πολιτευτής ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, στα οποία είναι βέβαιο ότι θα διαπρέψει, καθώς, εάν δείτε και το δικό του πλούσιο κυβερνητικό παρελθόν, θα αντιληφθείτε ότι έχει περάσει και από το υπουργείο Παιδείας. Διαβάστε:
- Έχει διατελέσει μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, της Επιτροπής Πιστοποίησης, του Τομέα Αγροτικού-Συνεταιριστικού, του Τομέων Θεσμών και Αυτοδιοίκησης και του Τομέα Αλληλεγγύης, Νομικής Κάλυψης και τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ
- Επιτέλεσε χρέη Διευθυντού της Γραμματείας του Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και Σύμβουλος Υπουργού Παιδείας
- Άσκησε κυβερνητικά καθήκοντα ως Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Καπνού, ως Γενικός Διευθυντής του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
- Επιτέλεσε χρέη Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Γεωργίας (2001)
- Χρημάτισε μέλος του Δ.Σ. της ΠΥΡ-ΚΑΛ, μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων.
   Έτσι, σιγά-σιγά, ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο χτίζουν την Νέα Ελλάδα...

11 σχόλια:

  1. τωρα είναι σιγουρο ότι η πατριδα και η παιδεια θα σωθοουν ο σωστος ανθρωπος στην καταληλη θαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους ο Σαμαράς αναγνώρισε τα προσόντα του συμπατριώτη μας κ.Τσιρώνη και τον τοποθέτησε στο πλευρό του Λοβέρδου.Ποιός έχει σειρά τώρα να χρεισθεί σύμβουλος παρά τον ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας !!!!
    Ωραια πράγματα συμβαίνουν στη Πατρίδα μας , ο κάθε άεργος πολιτικάντης στην ακατάλληλη Θέση για π΄ροδοδο και ευημερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.?ΑΛΕΞΗ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντού χώνεται μουσιτσα αποτυχημενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα τίποτα και τα μηδέν πάλι επιβίωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γλοιώδης ψεύτικος τιποτένιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί αναγνώστες, με φέρνετε στην δύσκολη θέση να διαγράφω σχόλια, οπότε σας παρακαλώ, ας σταματήσουν εδώ οι εκδηλώσεις "εκτίμησης"...
    Άλλωστε, τώρα, με τον νέο γραμματέα στο Δια Βίου Μάθηση, η Άρτα δεν θα είναι μόνο πρώτη στα γρόσια (ευχαριστούμε κε πρωθυπουργέ) αλλά και στα... γράμματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάθε παιδί μου γράμματα, που πάμε βρε που πάμε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να βάλετε και τον παπασιωζο σε θέσει να κλείνει το καρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.