25 Ιουλ 2014

Πρόσκληση προς όλους τους πολίτες της Άρτας από την ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

- Αντιστεκόμαστε, προστατεύουμε, συμμετέχουμε
- Ραντεβού την Κυριακή, στις 10:00 π.μ., στον μώλο της Κορωνησίας, στον 10o κολυμβητικό διάπλου του Αμβρακικού Κόλπου, που φέτος είναι αφιερωμένος στην προστασία του Αράχθου

Αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα της δημόσιας γης, στην Κορωνησία Άρτας και αλλού.
Αντιστεκόμαστε στην άλωση των παραλιών, αιγιαλών και δημόσιων εκτάσεων, από την άκρατη εμπορευματοποίηση και τσιμεντοποίησή τους.
Αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα της “μικρής ΔΕΗ” και των φραγμάτων Πουρνάρι Ι & ΙΙ στον Άραχθο.
Προστατεύουμε τον Άραχθο και τον Αμβρακικό από την οικολογική καταστροφή και τα ποικίλα οικονομικά συμφέροντα.
Μετέχουμε στον 10o κολυμβητικό διάπλου του Αμβρακικού Κόλπου, ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στην προστασία του ποταμού Αράχθου.
Ενημερώνουμε τους πολίτες για όλα τα παραπάνω.
Καλούμε τους φίλους, τα μέλη της παράταξης και όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες της Άρτας, την Κυριακή 27-7-2014 στην Κορωνησία.
Το ραντεβού μας θα είναι στις 10:00 π.μ στον μώλο της Κορωνησίας.

Άρτα 24-7-2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

   σημ. Τηλεβόα: Να θυμίσω ότι τα τελευταία χρόνια διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία και γι' αυτό έχει καθιερωθεί, ο κολυμβητικός διάπλους του Αμβρακικού Κόλπου. Οι κολυμβητές κολυμπούν 11 χιλιόμετρα, ξεκινώντας τη διαδρομή από τη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανία, στις 8:00 το πρωί, με κατάληξη το λιμανάκι της Κορωνησίας, μεταφέροντας το μήνυμα «Σώστε τον Αμβρακικό».
    Φέτος, διοργανώνεται ο 10ος έτος κολυμβητικός διάπλους, που είναι αφιερωμένος στην προστασία του ποταμού Αράχθου, τροφοδότου ζωής για τον Αμβρακικό και για τους κατοίκους των γύρω περιοχών. Ο Άραχθος που έχει μπει στο στόχαστρο μεγαλοκαρχαριών της στεριάς...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.