14 Ιουλ 2014

Δύο τραυματίες σε τροχαίο το απόγευμα στην Καστροσυκιά

Το ένα όχημα άρπαξε φωτιά κατά την φόρτωσή του

Τροχαίο με τραυματισμούς στην Καστροσυκιά – Το ένα όχημα άρπαξε φωτιά κατά την φόρτωση του
Στο νοσοκομείο οι δύο οδηγοί - Άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής

   Τροχαίο, στο οποίο τραυματίστηκαν δύο άτομα, σημειώθηκε μετά τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας στην ε.ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας μετά το Κανάλι.
   Συγκεκριμένα, Ι.Χ. αυτοκίνητο επιχείρησε να διασχίσει, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, κάθετα την εθνική οδό.




   Ένα δεύτερο όχημα, που κινούνταν επί της εθνικής οδού με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, έπεσε πάνω στο πρώτο, χτυπώντας το στην δεξιά πλευρά.




   Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον τόπο του ατυχήματος, οι οδηγοί των δύο οχημάτων, ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.



   Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και η τροχαία Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση.
   Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, λίγη ώρα αργότερα άρπαξε φωτιά, για άγνωστους λόγους, το ένα από τα δύο οχήματα την ώρα μάλιστα που ήταν φορτωμένο επάνω σε όχημα οδικής βοήθειας.
   Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η φωτιά έσβησε έγκαιρα και με την επέμβαση ενός οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας, το οποίο εκτελούσε περιπολία στην περιοχή και επενέβη άμεσα στον τόπο του συμβάντος.

   Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο τροχαίο σήμερα στην Πρέβεζα. Το πρώτο αφορούσε στην μετωπική δύο άλλων οχημάτων στην διασταύρωση της ε.ο. με την Λασκαράτου λίγο πριν το μεσημέρι (Δείτε εδώ…)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.