30 Ιουν 2014

Ασκήσεις "ένστολου πλεονάσματος" στην κατάληψη στο Νοσοκομείο της Άρτας

Νομίζουν στ' αλήθεια ότι θα φοβηθεί κανείς;

   Όπως έγραφα και πριν (δείτε εδώ), σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, με μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων, αποφασίστηκε ομόφωνα η κατάληψη όλων των χώρων της διοικητικής υπηρεσίας και του γραφείου του διοικητή του Νοσοκομείου.
   Οι κλινικές, τα εξωτερικά ιατρεία, τα εργαστήρια λειτουργούν κανονικά και εξυπηρετούν τους νοσηλευόμενους και όσους προσέρχονται στο Νοσοκομείο. 
   Πριν από λίγο, όμως, άνδρες της ασφάλειας πήγαν στο Νοσοκομείο για " να ελέγξουν την κατάσταση". Όπως είπαν, υπήρξαν(;;;) καταγγελίες από πολίτες ότι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν και ήρθαν να ελέγξουν εάν τίθεται σε κίνδυνο(!!!) η δημόσια υγεία.
   Μόλις οι της ασφάλειας αποχώρησαν, ήρθαν "ένστολοι" συνάδελφοί τους, οι οποίοι περιδιάβηκαν τους χώρους της κατάληψης. Σε ερώτηση εργαζόμενου στο Νοσοκομείο, τι ακριβώς ζητούν, ο "ένστολος" που μπήκε στο γραφείο απάντησε αμήχανα ότι "κάτι ψάχνει"(!!!), ενώ έτερος "ένστολος" στον διάδρομο τον παρακινούσε να φύγουν...
   Δεν γνωρίζω εάν αυτοί που τους έστειλαν ή αυτοί που τους κάλεσαν, πίστεψαν ότι μπορεί να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι, αλλά τους καλώ να το επανεξετάσουν, διότι μάλλον έχουν κάνει λάθος εκτίμηση.
   Πάντως, δεν μπορώ να μην τονίσω, ως φορολογούμενος πολίτης πρώτα απ' όλα, ότι με ικανοποίηση διαπιστώνω ότι έπιασε τόπο το πρωτογενές...

1 σχόλιο:

  1. Ο "ένστολος" που μπήκε στο γραφείο απάντησε αμήχανα ότι "κάτι ψάχνει" :Συνήθως όταν χάνεις την αξιοπρέπεια σου ψάχνεις να την βρεις στα πιο απίθανα μέρη.
    Ενώ έτερος "ένστολος" στον διάδρομο τον παρακινούσε να φύγουν... μιας και ο "παλιός"γνωρίζει πως : και να την βρεις κάπου παραπεταμένη δεν μπορείς να την ξαναχρησιμοποιήσεις.
    Την δουλειά τους κάνανε καλέ οι άνθρωποι... εντολές εκτελούν... θα πούνε μερικοί...αφου δεν υπήρξε καμιά επυρσοκρότηση παλι καλά ...θα μου πεις από την άλλη δίπλα είναι τα έκτακτα. Dont worry Be happy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.