4 Μαΐ 2014

Τρεις υπ. ευρωβουλευτές στο εκλογικό κέντρο της Όλγας Γεροβασίλη στην Άρτα - Φωτό

Γιώργος Κατρούγκαλος, Σάββας Ρομπόλης και Δημήτρης Χριστόπουλος

   Στο εκλογικό κέντρο της Όλγας Γεροβασίλη στην Άρτα βρέθηκαν, το Σάββατο 3/5/14 το μεσημέρι, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος ΚατρούγκαλοςΣάββας Ρομπόλης και Δημήτρης Χριστόπουλος.
   Ο υπ. ευρωβουλευτής, καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κατρούγκαλος είχε προγραμματισμένη συνάντηση με εκπαιδευτικούς της Άρτας, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, λόγω κατάργησης της ειδικότητάς τους και βρίσκονται κυριολεκτικά στο κατώφλι της απόλυσης. Οι "καταργημένοι" εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν από τον κ. Κατρούγκαλο για την πορεία της υπόθεσής τους ενόψει της επικείμενης απόφασης του ΣτΕ και για τις νομικές δυνατότητες παρέμβασης.
   Οι υπ. ευρωβουλευτές Σάββας Ρομπόλης, Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και Δημήτρης Χριστόπουλος, Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο βρέθηκαν στην Άρτα και επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο της Όλγας Γεροβασίλη, με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στην ανοικτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3/5, στο ξενοδοχείο Κρόνος, με θέμα «Ευρώπη σε Κρίση: Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα σε Κρίση». (σημ. Τηλεβόα: Είχα την τιμή να συντονίσω την συζήτηση και σας διαβεβαιώνω ότι ήταν μια από τις πιο "γεμάτες" εκδηλώσεις που είχα την τύχη να συμμετάσχω. Μεστή, ουσιαστική, σοβαρή, με συμμετοχή του κόσμου και ανοιχτό διάλογο χωρίς 'στρογγυλέματα")
   Τους τρεις υπ. ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκαν η υπ. Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας Βασίλης Γιολδάσης, ο υπ. δήμαρχος Ν.Σκουφά Μπάμπης Πεσλής, φίλοι της παράταξης και πολίτες της Άρτας, που έσπευσαν να χαιρετήσουν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και να ενώσουν τη φωνή τους στο μήνυμα που θα σταλεί τις 2 Κυριακές του Μαΐου: «Ως εδώ, δεν πάει άλλο».
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.