25 Απρ 2014

Ξεκαρδίζονται οι Ηπειρώτες με την "ανάλυση" για τις εκλογές, που διάβασαν στο ΒΗΜΑ

Από την πρώτη Κυριακή ο Καχριμάνης, αλλιώς στον δεύτερο γύρο πάει με δυναμική ο Ζάψας, τρίτη και... αναιμική η Γεροβασίλη...

   Με πήρε τηλέφωνο παλιός φίλος από την Πάτρα για τα Χρόνια Πολλά, μιλήσαμε για χίλια-δυο και, μεταξύ άλλων, με ρώτησε: "Καλά πώς τα καταφέρατε έτσι στην Ήπειρο και βγαίνετε τρίτοι;"
   "Τι εννοείς;" τον ρώτησα, για να πάρω την απάντηση ότι στο Πασχαλιάτικο ΒΗΜΑ, έχει ανάλυση για τις Περιφερειακές εκλογές και για την Ήπειρο λέει ότι ο Καχριμάνης μπορεί "να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο".
   Όσο για το με ποιον θα είναι αντίπαλος στον δεύτερο γύρο, το έγκυρο ΒΗΜΑ είναι ξεκάθαρο: Με τον Ζάψα που "αποκτά απροσδόκητη δυναμική και αυξάνει τις πιθανότητες να βρεθεί στον δεύτερο γύρο."
   Α, ναι, υπάρχει και η υποψηφιότητα της Γεροβασίλη, αλλά δεν υπολογίζεται, επειδή "είναι... «αναιμική»"!!!
   Βρε, τι χάνω, που δεν αγοράζω το "έγκυρο" ΒΗΜΑ...

5 σχόλια:

  1. Ποιος έγραψε τέτοιες pipes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι συντάκτες του άρθρου που αναφέρεται και στις 13 Περιφέρειες (φαντάζομαι εξίσου εύστοχα), είναι οι Κρουστάλλη Δήμητρα, Κωβαίος Αγγελος, Ραβανός Αρης.
      Από αυτούς, ο τρίτος είναι Ηπειρώτης και μάλιστα Αρτινός ...

      Διαγραφή
  2. Ζάψ' τον................ Ζάψας κύριοι. Ο σύντροφος Ζάψας έπαιξε κι έχασε. Νόμισε ότι έχει να κάνει με το ΠΑΣΟΚ πριν 4 χρόνια. Τώρα ούτε οι ΔΗΜΑΡίτες δεν τον θέλουμε. Πίσω κι απ΄το ΚΚΕ θα καταλήξει. Μπορεί πίσω κι από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αχ ρε Γιώργο, ότι και να κάνει το Βήμα κι ο Άρης, δεν μαζεύεται η κατάσταση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για την συναντηση στα Ιωαννινα Ολγας-Αργυρη περι την υποψηφιοτητα της θα μας πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ??????????????????????????? Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, αγαπητέ Ανώνυμε;;;;;;;;;;;;; Μοιράσου το μαζί μας...
    Εάν ήσουν από την Ήπειρο θα ήξερες πόσο γελοίο ακούγεται, αυτό που λες, σε όποιον ξερει πρόσωπα και πράγματα. Εκτός κι αν είσαι όντως από την Ήπειρο και ενοχλήθηκες από την ανάρτηση, τι λέτε κι εσείς αγαπητοί αναγνώστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.