1 Απρ 2014

Κινητοποίηση για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Χαμόγελο του Παιδιού

- Στο play 5Χ5 στους Αγ. Αναργύρους
- Και τουρνουά της Γ.Α.Σ. Αναγέννησης Άρτας με τη συμμετοχή του Α.Ο. Γιάννινα, της Α.Ε. Μενιδίου και της Δόξας Ωρωπού
- Υπεύθυνη του προγράμματος η Μαίρη Βαραγγούλη-Παππά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
   Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει της επικείμενης εορταστικής περιόδου του Πάσχα, επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που ο Σύλλογος υποστηρίζει καθημερινά μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.
   Ο ανωτέρω Οργανισμός, προκειμένου να ξεκινήσει την κινητοποίηση για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, επικαλείται την υποστήριξη στο μέτρο των δυνατοτήτων της μαθητικής κοινότητας.
   Η ευαισθησία και η κινητοποίηση των παιδιών που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα και θα αναλάβουν δράση θα συμβάλλει ουσιαστικά στην πραγματοποίηση αυτού του σκοπού.
   Σας παραθέτουμε ενδεικτική λίστα προϊόντων:
  • Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι, χυμούς. 
  • Είδη βρεφικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες. 
  • Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης. 
  • Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη.

   Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης, θα πραγματοποιείτε καθημερινά από τις 16:00 έως τις 20:00 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου play 5Χ5 στου Αγίους Αναργύρους και έως τις 6/4/2014, όπου και θα πραγματοποιηθεί τουρνουά των υποδομών των ομάδων, της Γ.Α.Σ. Αναγέννησης Άρτας με τη συμμετοχή ομάδων του Α.Ο. Γιάννινα, της Α.Ε. Μενιδίου και της Δόξας Ωρωπού.
   Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παραβρεθεί κινητή μονάδα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για να παραλάβει τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης.
• Υπεύθυνη προγράμματος: κ. Βαραγγούλη-Παππά Μαρία 
• Διοργάνωση : Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας 
• Φιλοξενία : Αθλητικό Κέντρο play 5X5. 

Θα θέλαμε την συμμετοχή όλων σας, στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων, προσφέροντας έστω κι ένα από τα παραπάνω προϊόντα
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.

σημ. Τηλεβόα: Και για να κάνουμε και το απαραίτητο promotion, η υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Μαίρη Βαραγγούλη-Παππά, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Άρτας με την Όλγα Γεροβασίλη...


1 σχόλιο:

  1. μιαπολυ ωραια οργανωση για αυτον τον ομορφο σκοπο για να χαρισει πολλα χαμογελα παντου μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.