31 Οκτ 2013

Ανακοινώθηκαν οι νέοι διοικητές στα Νοσοκομεία της Ηπείρου

Ποιος είναι ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας;

   Αναρτήθηκαν σήμερα στο site του Υπουργείου Υγείας τα ονόματα των νέων διοικητών των Νοσοκομείων. Και στα τέσσερα νοσοκομεία της Ηπείρου ορίστηκαν νέοι διοικητές. Να θυμίσουμε ότι όσον αφορά το Νοσοκομείο Φιλιατών έχει ήδη τοποθετηθεί ο Σπύρος Δερδεμέζης ως νέος διοικητής.
   Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του Υπουργείου λοιπόν ο μέχρι τώρα διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Φώτης Βάββας αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει στο εξής διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με αναπληρώτρια την Ιωάννα Κωστάκη.
   Διοικητής στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα αναλαμβάνει ο Λάμπρος Γεωργόπουλος, στο Νοσοκομείο Άρτας ο Νίκος Κατσακιώρης και στο Νοσοκομείο Πρέβεζας ο Νίκος Γεωργάκος.
   Ο νέος διοικητής στο Νοσοκομείο Άρτας είναι ο Αγρινιώτης Νίκος Κατσακιώρης. Είναι διεθνολόγος και υπάλληλος στο τελωνείο Μεσολογγίου...
   Αν τυχόν αναρωτιέστε με ποια προσόντα αναλαμβάνει αυτή τη θέση, να προσθέσω ότι είναι επίσης πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας και πρώην πολιτευτής (το 2009) της Ν.Δ. 
    Τι περισσότερο χρειάζεται δηλαδή γι' αυτή τη θέση;

   Update: Νεώτερες πληροφορίες από ανώνυμο σχολιαστή αναφέρουν ότι: "O κ.Κατσακιωρης δεν υπηρξε ποτε πολιτευτής, αντίθετα υπήρξε ειδκός γραμματέας του υπουργείου απασχόλησης και διευθύνων σύμβουλος στο ΙΔΕΚΕ του υπουργείου παιδείας"
   Σε αυτή την αναφορά υπάρχει απάντηση από έτερο ανώνυμο σχολιαστή ο οποίος δηλώνει (σημ. Τηλεβόα: Τι τα θες τα greeklish φίλε μου;): "Εκεί (στο υπουργείο παιδείας) γνωρίστηκε με τον κ. Άδωνι; Βιβλία πουλούσε ο ένας, στο παιδείας ο άλλος, νάτην η γνωριμία"... Και συμπληρώνει: "Έχει κάνει επέμβαση σκωληκοειδεκτομής και έτσι έχει εμπειρία στα νοσοκομεία"!!!
   Καλή η πλάκα παιδιά, αλλά τα πράγματα είναι σοβαρά και δεν σηκώνουν αστεία... 

5 σχόλια:

  1. O κ.Κατσακιωρης δεν υπηρξε ποτε πολιτευτής, αντίθετα υπήρξε ειδκός γραμματέας του υπουργείου απασχόλησης και διευθύνων σύμβουλος στο ΙΔΕΚΕ του υπουργείου παιδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ekei gnoristike me ton k.Adwni? Biblia poulouse o enas sto paideias o allos na i gnwrimia. Ekane kai skwlikoeiditi kai exei empeiria sta nosokomeia

      Διαγραφή
  2. τπν παπασιοζο που τον βαλανε γριγορη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαταρχήν λόγω του ότι είμαστε από ευγενή Τάξη να ευχηθούμε στους νεοδιόριστους «Καλοφάγοτα και με υγεία»
    Σε ότι αφορά τα καθ υμάς έχουμε δύο σημαντικές παρατηρήσεις
    Μετά το διώξιμο του ΚΕΝ στην λεβεντογέννα Καλαμάτα.
    Μετά τον αποκλεισμό της Ηπείρου και της Άρτας από τη διέλευση του αεριαγωγού TAR. Μετά και το διορισμό του αγρινιώτη στη θέση του διοικητή στο αρτινό νοσοκομείο
    Ε!!! μετά από όλα αυτά μπορούμε να μιλάμε για μία ακόμη Χαμένη Ευκαιρία όπως θα λεγαν και οι ντόπιοι τραπεζοκόμοι του ΠΑΣΟΚ και δίκιο θα χαν..
    Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο. Έδώ έχουμε μία νέα εμποροπανύγηρι. Μας παίρνουν οι ξένοι(αγρινιώτες) τις δουλειές και τα λεφτά και παν αι τα τρών αλλού.
    Να πάρουν θέση οι φορείς και οι πολίτες.
    Να επέμβει ο εμπορικός σύλλογος μαζί με άλλους κυνηγογυφτους το γνωστό τσούρμο που κυνηγά το παζάρι αυτό που γίνετε το Σεπτέμβρη) και με το επιχήρημα ότι μας παίρνουν τα λεφτά από την Άρτα και να κάνει μήνυση για τον διορισμό του Αγρινιώτη. Δεν είναι δυνατόν , σε επιχείρηση(νοσοκομείο) της Άρτας που πληρώνει αβάδιστα ο αρτινός φορολογούμενος, να παίρνουν τα λεφτά ο αγρινιώτης και να τα τρώει αλλού . Σεβόμαστε ότι πρόκειται για έναν αδιάθετο πιδί της ΝΔ , αλλά άμα θέλει διορισμούς σε νοσοκομείο να πάει στην πόλη του, να φάει από τα αγρινιώτικα!!!
    Ο εμπορικός σύλλογος Άρτας μαζί με τους ντόπιους βολέυτές , να επέμβουν , έχουν το κατάλληλο επιχειρηματικό οπλοστάσιο από την εμποροπανύγηρι, το ίδιο είναι, και κεί μας έπαιρναν τα λεπτά και τα τρων αλλού και τούτος το ίδιο θα κάνει. Να σηκώσουν λεβέντικο παράστημα και να διεκδικήσουν τα λεπτα να μείνουν στην Άρτα , όπως γινόταν μέχρι τώρα. Να τα φάνε οι ντόπιοι παιδαράδες όπως γίνονταν με όλους τους προηγούμενους διοικιτάριους που ήταν όλα δικά μας παιδιά και ξύπνια!!!
    Τα λεπτά να μείνουν εδώ, να τονωθεί η αγορά της Άρτας!!!!
    ΥΓ: έβαλαν που βαλαν από το Αγρίνιο, δεν μπορούσε να ταν από τη ΔΗΜΑΡ, ήταν ανάγκη να ναι από τη ΝΔ , αφού το ίδιο είναι!!

    "17/11/1973"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια ειναι η σχεση του κ. Κατσακιωρη, με την Διοίκηση Νοσοκομείων??? Προφανώς ανύπαρτκτη!! Ο ανθρωπος έχει καποια εμπειρία σε θέματα Παιδειας!!!! Στην υγεια.....σκέφτομαι...τι ρόλο θα παιξει!!! Προβλέπω οι εργαζομενοι παλι να την πληρωνουν!!! Αντε να εξηγησουν στον άσχετο τι είναι η εφημερια....και ότι το Νοσοκομείο..δεν είναι σχολειο!!!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ..ΑΡΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.