5 Σεπ 2013

Εκβιασμός από πολιτικό γραφείο της Άρτας προς εργαζόμενους στο Νοσοκομείο

Αισχρή εκμετάλλευση της ανασφάλειας...

   Αυτοί εδώ είναι χειρότεροι απ' ό,τι νόμιζα. Δεν φτάνει που με την ψήφο τους στηρίζουν μια πολιτική που διαλύει ανθρώπινες ζωές, τρομοκρατεί εργαζόμενους, αποσυντονίζει οικογενειακούς προγραμματισμούς και σπρώχνει στην ανασφάλεια τον κόσμο, έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ την απόγνωση των ανθρώπων.
   Πληθαίνουν οι καταγγελίες εργαζομένων που όλες συγκλίνουν στο εξής: Από πολιτικό γραφείο της Άρτας παίρνουν τηλέφωνο εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, που μπορεί να βγουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας και τους λένε πως αν ανησυχούν μήπως πάνε σπίτι τους ή ακόμη κι αν φοβούνται μήπως μετατεθούν, να περάσουν από το γραφείο για τα... περαιτέρω!!!
   Θα ήθελα να πω το εξής στα ανθρωπάκια που ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ οικογενειάρχες, που δικαίως βρίσκονται σε ανησυχία και ανασφάλεια: Να ξέρουν πως, αν τυχόν πέσει στα χέρια μου μαγνητοφωνημένο τηλεφώνημα, θα ακούσουν την φωνούλα τους σε πανελλήνια μετάδοση...

8 σχόλια:

  1. ετσι δεν κανουμε τιποτε τηλεβοα, ονομα πεσ μας. Πλακα κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια δεν ξέρεις; Μάλλον εσύ κάνεις πλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΩΠΑΙΝΩ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΣΩΠΑΙΝΩ ΘΑ ΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγινε ή δεν έγινε εκβιασμός προς ανθρώπους και πριν τις εκλογές της 17 Ιούνη 2012, στους χώρους δουλειάς (βιομηχανίες, καταστήματα κλπ)? Αναρωτιούνται κάποιοι γιατί ο λαός ξαναέβγαλε το μνημόνιο. Ο λαός σίγουρα έχει ευθύνες για ό,τι ψήφισε, αλλά αποφάσισε (όπως λάει και ένα παλιό τραγούδι) "με το λουρί στο σβέρκο". Τηλεβόα, ξεσκέπασέ τους όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε, παρατηρώ πως πολύς κόσμος ζητάει επιτακτικά την αναφορά ονομάτων. Προφανώς δεν τους αρκεί η υπόσχεσή μου πως "αν τυχόν πέσει στα χέρια μου μαγνητοφωνημένο τηλεφώνημα, θα ακούσουν την φωνούλα τους σε πανελλήνια μετάδοση".
    Σε διαβεβαιώνω λοιπόν, πως εάν μου δοθεί το ΟΚ από τους καταγγέλοντες να αναφερθούν τα ονόματά τους, τότε θα το κάνω.
    Όμως, ξέρεις τι με ξενίζει; Ότι το κοινό σημείο όλων όσων αδημονούν για ονόματα είναι "Ανώνυμος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τηλεβοα μας δειχνουν το φεγγαρι και κοιταζουμε το δαχτυλο. Κανε την αρχη και ακολουθουμε με ονοματα. Ειναι δυσκολοι καιροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.