5 Αυγ 2013

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ: Ισχύει ότι το ΚΕΝ Άρτας βγήκε από τη λίστα των στρατοπέδων που κλείνουν...

Διασταυρώνονται τα "κατόπιν ενεργειών μου"...

   Χθες ήρθαν οι πρώτες πληροφορίες ότι παίρνει παράταση ζωής το ΚΕΝ Άρτας, αλλά δεν ήταν ακόμη διασταυρωμένο. Γι' αυτό ήμουν επιφυλακτικός στην χθεσινή μου ανάρτηση (δείτε εδώ).
   Σήμερα όμως έμαθα από απολύτως έμπιστη πηγή τα εξής και σας τα εξιστορώ με χρονολογική σειρά:
- Μέχρι και την Πέμπτη που μας πέρασε, ζητούσαν από το προσωπικό του ΚΕΝ να υποβάλλει υπεύθυνες δηλώσεις με τη φρουρά προτίμησης, δηλαδή τους έλεγαν "φεύγετε, δηλώστε πού θα θέλατε να πάτε"!!!
- Την Παρασκευή εκδόθηκε διαταγή που ανέφερε τα στρατόπεδα που κλείνουν και το ΚΕΝ Άρτας ήταν πρώτο-πρώτο στη λίστα...
- Μισή ώρα αργότερα υπήρξε ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, όπου το ΚΕΝ είχε αφαιρεθεί από την λίστα!!!
   Όπως καταλαβαίνετε, υπήρξε αναστάτωση ανάμεσα στο στρατιωτικό και το πολιτικό προσωπικό, καθώς κανένας δεν καταλάβαινε τι συμβαίνει...
   Τελικά, πήραν τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει παράταση της λειτουργίας του στρατοπέδου. Δεν προσδιόρισαν χρονικά την παράταση (παρότι κυκλοφόρησε η φήμη για ένα χρόνο), ούτε υπήρξε δέσμευση για νέα ΕΣΣΟ (αν και υπάρχουν φήμες για κατάταξη νεοσυλλέκτων μέσα στο Φθινόπωρο).
   Εκτός από αυτές τις διασταυρωμένες πληροφορίες, υπάρχουν και άλλες που μιλούν για... διασταυρούμενα "κατόπιν ενεργειών μου", που πέφτουν κατά ριπάς από τηλεφώνου προς διάφορα στελέχη...
   Δυστυχώς, όπως έγραφα και χθες:  "Ήδη υπάρχουν προσπάθειες "οικειοποίησης" της παράτασης, καθώς κάποιοι κυβερνητικοί λένε ότι η εντολή προέρχεται από το γραφείο του ίδιου του Σαμαρά, ενώ άλλοι κυβερνητικοί προτάσσουν παρέμβαση της... κουμπάρας."
   Θα επιμείνω λοιπόν κι εγώ σ' αυτό που έγραφα στο κλείσιμο της χθεσινής ανάρτησης:
   "Ας μη μαλώνουν οι κυβερνητικοί, σημασία έχει να μην κλείσει το στρατόπεδο και να μπει νέα ΕΣΣΟ κι όσο για του χρόνου βλέπουμε, πολλά θα έχουν αλλάξει μέχρι τότε...
   Σε περίπτωση που η πληροφορίες αληθεύουν, τότε μπορούμε να πούμε -σε συνδυασμό και με το πισωγύρισμά τους στην υπόθεση του Κ.Υ. Φιλιππιάδας- ότι είναι αληθινή η ρήση: "Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ"..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.