29 Ιουλ 2013

Ποια είναι αυτή με τον Κεδίκογλου βρε παιδιά; Η απάντηση σε 3 φωτογραφίες

Την "βόλεψε"...

   Μπράβο Σίμο, μπράβο υπουργάρα μας, μπράβο Αντώνη, μπράβο πρωθυπουργάρα μας, μπράβο μικρομεσαίε άνεργε ΝεοΔημοκράτη, μπράβο κορόϊδο τους!!!


   Δεν έχεις μεταπτυχιακά; Φοβάσαι την ανεργία; Γιατί βρε κουτό; Άσε τα ΑΣΕΠ και σίμωσε κοντά σε κάποιον Σίμο... Γίνε κι εσύ "γκόμενα" υπουργού, υφυπουργού κλπ... Μπορείς!
   Κάπου θα σε "βολέψουν" κι εσένα. Άλλωστε τέτοια ταλέντα είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα...






6 σχόλια:

  1. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"
    Γειά σου ρε Τηλεβόα, ματάκια σε κάνανε. Δε βάζεις και λίγο τσόντα. Οι βουλευτές του ΣΥΡιζα δεν έχουν μετακλητούς υπαλλήλους; Σε λίγο θα κυκλοφορείτε DVD στην ομόνοια όπως παλιά με τον Ανδρέα. Τότε τα έκανε η ΝΔ, τώρα εσείς. Μια απ΄τα ίδια είστε και το χειρότερο είστε παλιάς κοπής. Κι ο κόσμος θα σας καταλάβει πολύ νωρίτερα απ' όσο κατάλαβε τους άλλους (ΝΔ & ΠΑΣΟΚ). Κάποιοι άλλοι πτωχεύσαν τη χώρα, εσείς πτωχεύσατε την Αριστερά. ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άαα, όλα κι όλα αδερφέ, καλό πράγμα το μάτι διδακτικό και διαχρονικό. Πώς το λένε; Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα; Ή το άλλο, πώς το λένε; Α, ναι: Θα σου πετάξω τα ματια έξω, που το ξέρει καλά ο Σίμος και σαν κλαδευτής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και σαν επιβήτορας δημοσίων υπαλλήλων, μετακλητών ή μη!!!
      Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι αριστερό είναι η καταδίκη της οικογενειοκρατίας, αλλά όχι της γκομενοκρατίας, η οποία στο διάβα των αιώνων αναδείχτηκε η κινητήρια δύναμη για ανατροπές και για το proccess του πολιτισμού. Άλλωστε για την γυναίκα του Καίσαρα λέγανε, όχι για την γκόμενα, δίκιο έχεις...
      Από την ωραία Ελένη ως τη Μόνικα Λεβίνσκι, πάντα θα βρίσκεται ένας Πάρις ή ένας Μπιλ ή καλή ώρα εσύ να βγάζει το αριστερόμετρο και να μετράει πόσο μακριά την έχει (την αριστεροσύνη)...

      Διαγραφή
    2. αλλα λεει η θεια μ......και αλλα ακουν τ αυτια μ................ να μας βαλεις και το νεο βιντεο του σειρηνακη ρεεεε

      Διαγραφή
    3. Δεν σου φτανει η τσοντα που βλεπεις γυρω σου ρεεε; Κακομοιρη
      ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

      Διαγραφή
    4. άντε να βγει και ένα αριστερό κόμμα να περάσουμε ωραία και καλά

      Διαγραφή
  2. Η κυρία παρέχει - για να μην πω προσφέρει - υπηρεσία διότι
    1. Ανακουφίζει τον υπουργό από τη σκοτούρα και την κούραση
    2. Του δίνει το σουτιέν της, διότι όπως φαίνεται ο υπουργός το έχει περισσότερη ανάγκη. Το θέμα είναι ποιός θα του δώσει το σουτ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.