17 Απρ 2013

Ο Κώστας Μπάρκας για τη διαδήλωση του πρεβεζάνικου λαού για το Νοσοκομείο

Δεν πρόκειται να κρατήσουν για πολύ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μεγαλειώδης συγκέντρωση και πορεία του πρεβεζάνικου λαού 
για την υπεράσπιση του Νοσοκομείου της πόλης μας.
   Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ν. Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, στο πλαίσιο της μεγαλειώδους συγκέντρωσης δήλωσε:
   “Είχα τη μεγάλη χαρά να παραστώ στη σημερινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης μας και τη πορεία που ακολούθησε. Είχα τη μεγάλη χαρά χαιρετίζοντας το συλλαλητήριο αυτό, να ενώσω τη φωνή μου με τη φωνή του πρεβεζάνικου λαού που, μαζί με τον υπόλοιπο λαό μας, δοκιμάζεται τόσο σκληρά από τα μνημόνια και τη βάρβαρη νεοφιλελεύθερη λιτότητα.
   Σήμερα ήταν όλοι εδώ. Εργαζόμενοι, μαζικοί φορείς, συνδικαλιστικά μέτωπα, απόμαχοι της ζωής, εργαζόμενοι στο νοσοκομείο και το νοσηλευτικό προσωπικό, ο δήμος της πόλης, το εργατικό κέντρο, η νέα γενιά. Όλοι αυτοί ένωσαν τη φωνή τους, διατράνωσαν την απαίτησή τους να κρατήσουν με νύχια και με δόντια τις παροχές υγείας που δικαιούνται σε μια σύγχρονη χώρα του 21ου αιώνα, και όχι μια χώρα αποικία-χρέους, που θέλει να μας καταντήσει η τρικομματική τρόικα του εσωτερικού, μαζί με την τρόϊκα του κ. Τόμσεν. Σύσσωμος ο πρεβεζάνικος λαός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί την υποβάθμιση και διάλυση του νοσοκομείου του, τη μετατροπή του σε ένα “Κέντρο Υγείας”.
   Αντλώντας δύναμη από τέτοιες εκδηλώσεις, δυναμώνει η πεποίθησή όλων μας ότι δεν πρόκειται να κρατήσουν για πολύ αυτές οι πολιτικές. Η ασίγαστη πάλη στο κοινοβούλιο, όσο κυρίως στα μαζικά κινήματα για την υπεράσπιση των στοιχειωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων στην εργασία, την υγεία, τη παιδεία τη κοινωνική πρόνοια τελικά θα βάλει τέλος στον μνημονιακό εφιάλτη. Ας το βάλουν αυτό καλά στο μυαλό τους όλοι εκείνοι που στέκονται εμπόδιο στη θέληση του λαού και προσπαθούν να κρατηθούν πάση θυσία στην εξουσία.”

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΚΑΣ
Βουλευτής Ν. Πρέβεζας - ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.