5 Απρ 2013

"Διαλύουν το νοσοκομείο Πρέβεζας. Οι αλήτες"...

Και της Δουρούτης και το Χατζηκώστα και της Άρτας και τη δημόσια και δωρεάν υγεία γενικότερα...

   Χθες το βράδυ υπήρξε το εξής ποστάρισμα στο fb από εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Πρέβεζας:
"Μια ακόμη πολύ δύσκολη νυχτα στο νοσοκομείο. Χωρίς αναισθιολόγο, χωρίς παιδίατρο. Με παραίτηση σήμερα δυο ειδικευομένων γιατρών. Διαλύουν το νοσοκομείο Πρέβεζας. Οι αλήτες. Στις 17 Απρίλη πρέπει να καεί το πελεκούδι στην Πρέβεζα."
Αγωνιστική Παρέμβαση Νοσοκομείου Πρέβεζας.

   Στα Γιάννενα οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο βγάζουν ανακοίνωση, με την οποία προειδοποιούν τους ασθενείς και τους συνοδούς για το τι θα συναντήσουν φτάνοντας στη Δουρούτη. Διαβάστε:
«Δεν θα βρείτε τραυματιοφορείς οι οποίοι μείνανε οι μισοί σχεδόν από όσους απαιτούνται και αυτό σας οδηγεί να μεταφέρετε οι ίδιοι με τα καρότσια τους ασθενείς που συνοδεύετε. Δεν θα μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε στα ΤΕΠ σε λιγότερο από 5 ώρες αναμονή αφού ο ίδιος αριθμός νοσηλευτών και γιατρών, χωρίς ειδικευμένο γιατρό στη διαλογή των επειγόντων περιστατικών, με διάσπαρτα εκτός του χώρου των ΤΕΠ διάφορα ιατρεία εξυπηρετούν το διπλάσιο αριθμό ασθενών σε επικίνδυνες για όλους μας συνθήκες. Θα περιμένετε σε μια ατέλειωτη ουρά στα εξωτερικά ιατρεία τα οποία δέχονται έναν δυσβάσταχτο όγκο ασθενών λόγω της διάλυσης των κέντρων υγείας και των ιατρείων του ΕΟΠΠΥ».

   Κατόπιν αυτών, μπορούμε να πούμε ότι έχουν δίκιο όσοι λένε:
ΤΡΟΪΚΑ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.