13 Μαρ 2013

Απληροφόρητος ο Αλέκος Καχριμάνης για το σχέδιο "Αθηνά" και το ΤΕΙ Ηπείρου;

Ο Αρβανιτόπουλος πάντως είναι πλέον... καλά πληροφορημένος!!!

   Παρέμβαση για το σχέδιο «Αθηνά» και ειδικότερα για τα τμήματα που σχετίζονται με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και του ΤΕΙ Ηπείρου έκανε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, με έγγραφά του προς τον Υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.
   Όμως, ο Περιφερειάρχης φαίνεται πως δεν είναι καλά πληροφορημένος για το τι ακριβώς περιλαμβάνει η τελική πρόταση του σχεδίου "Αθηνά" για την Άρτα, καθώς αναφέρει στο Δελτίο Τύπου:
"Ο Περιφερειάρχης... εκφράζει την αντίθεσή του: 
- Στη συγχώνευση του τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής Άρτας, το οποίο – όπως υπογραμμίζει- έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία, συνδεδεμένη άμεσα με την παράδοση της Ηπείρου. Στην περίπτωση που είναι μονόδρομος η ενοποίηση, προτείνει, αντί της μεταφοράς του στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Κεφαλονιά) - του οποίου η διοίκηση έχει έδρα την Αθήνα, όπου πραγματοποιούνται και τα μαθήματα- τότε η διαδικασία να γίνει με άξονα και υποδοχέα το ίδιο."
   Προξενεί απορία που ο Αλέκος Καχριμάνης δεν γνωρίζει ότι το σχέδιο Αθηνά λέει πως το ΤΛΠΜ βγαίνει εκτός μηχανογραφικού δελτίου, δεν μπαίνουν δηλαδή νέοι σπουδαστές και μόλις αποφοιτήσουν οι ενεργοί, το 2018, τότε το Τμήμα κλείνει δια παντός, καταργείται. Απλά, τότε -σύμφωνα με το "Αθηνά"- οι 5 καθηγητές θα πάνε στο Ληξούρι (να κάνουν τι όμως; να κάνουν μαθήματα ηχοληψίας; Και θα υπάρχει τότε Ληξούρι; γιατί, όπως μαθαίνω, πηγαίνουν-δεν πηγαίνουν 20 φοιτητές το χρόνο...).
   Πάντως, όλο και περισσότερο διαφαίνεται πως ο Αρβανιτόπουλος έχει συνειδητοποιήσει το λάθος και λέγεται ότι είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος από κάποια "ντόπια" μαγειρέματα...
   Για να δούμε, σύντομα, πολύ σύντομα θα φανεί εάν όσα λέει, έχουν βάση
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.