6 Φεβ 2013

Να επιστρατευθούν... όλοι!!!

Εθνοσωτήριος επανάστασις

   Όλοι γνωρίζουμε ότι από το Καλοκαίρι του 2012 μια τρικομματική Κυβέρνηση Σωτηρίας με αφεντικό τη Ν.Δ. και υποστηρικτές ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ανέλαβε να μας βγάλει από την καταστροφή και την μιζέρια που μας είχαν οδηγήσει... η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (κάπου δεν κολλάει αυτό, αλλά δεν πειράζει).
   Είναι σε όλους μας γνωστό ότι οι Έλληνες πατάμε ξανά γερά στα πόδια μας, έχοντας γλυτώσει από την χρεοκοπία και έχοντας εξασφαλίσει τους μισθούς, τις συντάξεις, τις δουλειές μας...
   Είναι σε όλους μας γνωστό ότι δεν κινδυνεύουμε πια να μην έχουμε πετρέλαιο, φάρμακα, αυτοκίνητα, τρόφιμα...
   Σωθήκαμε και σώσαμε και την περιουσία μας, γιατί φανταστείτε να 'βγαιναν οι αριστεροί: Θα μας έπαιρναν σπίτια και χωράφια...
   Είναι όμως αλήθεια αυτό; Είναι αλήθεια ότι όλα αυτά τα γνωρίζουν και τα αναγνωρίζουν όλοι; Λοιπόν, αγαπητοί αναγνώστες του ΤΗΛΕΒΟΑ, κρατηθείτε: Υπάρχουν πολλοί που... διαφωνούν!!!
   Διαφωνούν και προκαλούν προβλήματα στην εθνοσωτήριο κυβέρνηση, που πασχίζει για το καλό του τόπου, κάνοντας πραγματικά επανάσταση κατά του... κατεστημένου, που βασάνιζε τον τόπο!!!.
   Για το δημόσιο συμφέρον λοιπόν πρέπει να επιστρατευθούν. Να επιστρατευτούν εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, μισθωτοί, ελευθεροεπαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές, αγρότες, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μικροί, μεγάλοι, χήρες, ΑμΕΑ, στρατιωτικοί, πυροσβέστες, βουλευτές, όλοι.
   Προσοχή, δεν λέω απλά να επιστρατευθούν και να μην αντιδρούνε στις φωτισμένες ενέργειες των τρικομματικών εθνοσωτήρων. Λέω πως πρέπει να επιστρατευθούν στο να επικροτούνε, να χειροκροτούν, να ζητωκραυγάζουν σε κάθε μέτρο που παίρνει η εθνοσωτήριος συγκυβέρνηση.
   Μόνο έτσι θα επανέλθει το κλίμα αισιοδοξίας και το χαμόγελο στα χείλη του κόσμου. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το γέλιο μακραίνει τη ζωή, αντισταθμίζοντας έτσι τις ελλείψεις φαρμάκων και τη διάλυση της υγείας, όπως επίσης είναι γνωστό ότι η φτώχεια θέλει καλοπέραση.
   Είναι και μια καλή μέθοδος αντιμετώπισης του κρύου. Χτυπάς παλαμάκια, ζεσταίνονται τα χέρια σου και ταυτόχρονα γίνεσαι κι εσύ συμμέτοχος στην εθνική προσπάθεια για περιορισμό των εισαγωγών πετρελαίου.
   Αυτή την επαναστατική κίνηση περιμένω λοιπόν από την εθνοσωτήριο κυβέρνηση. Συγχωρέστε μου την συχνή επανάληψη των λέξεων "εθνοσωτήριος" και "επανάσταση", αλλά εσχάτως έχω κάτι φλας μπακ από το παρελθόν...

6 σχόλια:

  1. Καλογραμμένο και διασκεδαστικό-μπράβο !!!
    k-magazino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Σκαντζόχοιρε! Δε μας λέτε (σκατζόχοιρος και τηλεβόας) με ποιόν ΣΥΡΙΖΑ είστε. Του εσωτερικού ή του εξωτερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ τον καπουτσίνο μου έτσι ακριβώς τον πίνω, όπως κι εσύ αγαπητέ ανώνυμε: Βάζω "και στην κορφή κανέλα"!!!

      Διαγραφή
  3. A re anonyme egrapses. Tous ekanes ta moutra kreas. Ton apostomoses ton Grigori, de 8a xerei pou na kruftei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧ ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ 'ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ'. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΩΝ. ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ. ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ............. ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χειροκροτώ επιστρατευμένα το τόσο σχετικό με την ανάρτηση σχόλιο σου Νάσιο μ'...
      Χαιρετισμούς

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.