23 Ιαν 2013

Δείτε την μεγάλη προβοκάτσια της Ν.Δ. με το μονταρισμένο video

- Δείτε το πλαστογραφημένο και το αληθινό video και κάντε την σύγκριση
- Εγώ είμαι "βαμμένος" και τα βλέπω θολά. Πείτε μου εσείς, τι καταλαβαίνετε...

   Στην προσπάθειά τους να αλλάξουν την ατζέντα και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα νέα δεδομένα (παραπομπή Γεωργίου για κακούργημα για το ψεύτικο φούσκωμα του ελλείματος, διάψευση Σαμαρά από την Κομισιόν περί μη λήψεως κι άλλων μέτρων, αυξήσεις, περικοπές, ανεργία, κλπ ), αλλά και για τη δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλιματος και τρομοκράτησης του λαού, οι "μάστορες των υπογείων της Συγγρού" δεν δίστασαν να καταφύγουν στην πλαστογραφία, ώστε να κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως "φιλοτρομοκράτη", που παρακινεί τον κόσμο να... πάρει τα όπλα!!!
   Δείτε και ακούστε μόνοι σας το video με τις δηλώσεις. Οι αληθινές είναι: «Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο. Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από τον ΣΥΡΙΖΑ».
   Το κομμάτι της δήλωσης που έχω σημειώσει με κόκκινο έχει σβηστεί στο άθλιο μονταρισμένο κατασκεύασμα...
   Δείτε και τα δύο videos:



   Δείτε το τώρα και ολόκληρο και κρίνετε μόνοι σας:



Ολόκληρη η δήλωση του Διαμαντόπουλου
«Θλίβομαι που μπαίνουν σε μια διαδικασία μικροκομματική για να εξισώσουν τη βία με την Αριστερά. Η βία δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά. Ποιος μίλησε για βία; Μίλησα εγώ για βία; Γιατί μπαίνουν στη διαδικασία για αυτά τα μικροκομματικά οφέλη και εξισώνουν αυτές τις καταστάσεις; Δεν μιλήσαμε για βία. Και αυτοί που θέλουνε να μας φέρουν να υπογράψουμε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων να γίνουμε δηλωσίες θα αποτύχουνε.
Βία είναι όλα αυτά τα μέτρα
Βία είναι τα τρία μνημόνια
Βία είναι να μην μπορείς να ταΐσεις το παιδί σου.
Βία είναι να μην έχει ρεύμα για τα βασικά
Βία είναι να μην έχεις φάρμακα
Ανομία είναι το Mall του κ. Λάτση, το οποίο είναι αυθαίρετο.
Ανομία είναι που ο λαός της Αθήνας δεν μπορεί να κατέβει στην παραλία να κάνει μπάνιο γιατί όλα είναι κλειστά από κέντρα
Βία είναι η ΡΙΚΟΜΕΞ και το ΣΑΜΙΝΑ. Όλα αυτά είναι βία
Αυτό όλο δημιουργεί τις αντιδράσεις σε αυτούς που πλήττονται να έχουν μια αντίδραση η οποία δεν είναι θεμιτή. Ξέρετε γιατί;
Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο.
Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από το ΣΥΡΙΖΑ.»

   Για αυτές τις δηλώσεις και φυσικά με το απαραίτητο μονταρισμένο video για στήριγμα, ο γνωστός και μη εξαιρετέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου έβγαλε την παρακάτω δήλωση:
   «Ο κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, 4 ημέρες πριν το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα.
   Μετά από αυτό περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα. Από τον κ. Τσίπρα να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση και τον κ. Διαμαντόπουλο να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία».

   Αφήστε με λοιπόν εμένα, εγώ είμαι "βαμμένος" και τα βλέπω θολά. 
   Πείτε μου εσείς, τι καταλαβαίνετε...

1 σχόλιο:

  1. παρατηρήστε το βίντεο στο 0:05!
    Ο Διαμαντόπουλος προσπαθεί να πραγματοποιήσει διαίρεση του κυτταροπλάσματος του με περίσφιξη όπως οι αμοιβάδες αλλά κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της κάμερας και της Αλήθειας ο μηχανισμός αυτοσυντήρησης του δεν το επιτρέπει.
    Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Λιακόπουλου και του Αδωνη και έχω το Ελληνικό χάρισμα να βγάλω το συμπέρασμα πως ο Διαμαντόπουλος δεν είναι απλά αναρχικός υποκινητής τρομοκρατικών ενεργειών.
    Πρόκειται για κάποιο ανθρωποειδές υποκείμενο πειράματος σκοτεινών ή εξωγήινων δυνάμεων που θέλει να καταστρέψει την Ελληνική κοινωνία με το να διασπείρει το μικρόβιο της κινηματικής πανώλης .
    Του θέματος πρέπει να επιληφθεί πέρα από την δημοκρατική μας κυβέρνηση η CIA, η NASA ή ο Will Smith.

    Υ.Γ. είμαι πεπεισμένος 100% πως το σακάκι του είναι ένα είδος στολής κατασκευασμένο από υλικά πέρα από τον γαλαξία μας.
    Εάν κάποιος θαρραλέος νεοδημοκράτης καταφέρει να του το αφαιρέσει θα αποκαλυφτεί το πραγματικό του πρόσωπο.
    Πέρα απο το ότι θα αποκαλυφθεί έχω την πεποίθηση ότι ενδεχομένως θα διακτινιστεί στον απόκοσμο γαλαξία του, μη μπορώντας να ζήσει στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας.

    :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.