18 Ιαν 2013

Παραιτήθηκε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Άρτας

Ενδιαφέρουσα η τελευταία παράγραφος της επιστολής παραίτησης του Δημήτρη Τάτση

   Πάντοτε προσπαθώ και πορεύομαι με βάση αρχές και αξίες. Αυτές που με οδήγησαν να έχω την τιμή να είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ. Αυτές που σήμερα είναι επίκαιρες, όσο ποτέ άλλοτε. Αρχές και αξίες που πρέπει να μας οδηγήσουν σε ένα νέο συμβόλαιο με το λαό. Συμβόλαιο του πατριωτισμού, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης. Αρχές τις οποίες θα ακολουθώ μονίμως.
   Στο ΠΑΣΟΚ μετά από την μεγάλη στρατηγική εκλογική ήττα δεν υπήρξε καμία ουσιαστική πολιτική αποτίμηση και συλλογική πολιτική διεργασία.
   Αντίθετα, καταργήθηκαν τα Κομματικά Όργανα, ορίστηκαν στην Κεντρική Δομή του Κόμματος στελέχη που δεν είναι νομιμοποιημένα από εκλογική διαδικασία Συνεδρίου και τα Αποκεντρωμένα Όργανα δεν λειτουργούν εδώ και δέκα μήνες μιας και ουσιαστικά έχουν καταργηθεί.
   Οι πολιτικές επιλογές για την αντιμετώπιση της κρίσης είναι σίγουρα δύσκολες στο δυσμενές σημερινό Ευρωπαϊκό περιβάλλον. Δεν αποτελεί όμως διέξοδο η εμμονή στην ίδια πολιτική μέσα από το συνεχώς επαναλαμβανόμενο εκβιαστικό δίλημμα για την «σωτηρία της χώρας», που τελικά ενισχύει τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, βυθίζει την κοινωνία, διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες, οδηγεί στην ανακατανομή του πλούτου σε όλο και λιγότερα χέρια, και τελικά κλονίζει, μέσα από τα αδιέξοδα που δημιουργεί, τους ίδιους του δημοκρατικούς θεσμούς.
   Σήμερα, η χώρα μας χρειάζεται μια νέα προοδευτική στρατηγική που να διασφαλίζει την Ευρωπαϊκή προοπτική της, αλλά ταυτόχρονα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες του ελληνικού λαού. Με ένα σχέδιο που να ανοίγει το δρόμο στην ανάπτυξη, να διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και την κοινωνική δικαιοσύνη.
   Σε αυτήν την προσπάθεια και σε αυτήν την προοπτική παραμένω στρατευμένος.
   Για τους λόγους αυτούς, υποβάλλω την παραίτησή μου από Γραμματέας της ΝΕ Άρτας.
   Κατόπιν αυτού, παρακαλώ να με απαλλάξετε από τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή την ιδιότητα. Συγκεκριμένα από τον ορισμό μου ως Υπευθύνου του Κόμματος στη Δ.Ο.Υ. Άρτας που έχει ως συνέπεια να με χαρακτηρίσει το ΙΚΑ ως εργοδότη της υπαλλήλου της Τεχνικής Γραμματείας που υπηρετεί στα Γραφεία της ΝΕ Άρτας και να έχω λάβει μέχρι στιγμής τρία εξώδικα για τις απλήρωτες Ασφαλιστικές Εισφορές της υπαλλήλου, καθώς και από κάθε άλλη υποχρέωση που απορρέει από τη λειτουργία της ΝΕ και παραμένει σε εκκρεμότητα (ενοίκια, προμήθεια αναλωσίμων κλπ).

Συντροφικά
Δημήτρης Ε. Τάτσης

   σημ. Τηλεβόα: Δεν θα σταθώ στις αιχμές κατά της ηγεσίας, ήταν αναμενόμενες μιας και ο Δημήτρης Τάτσης επέλεξε να κάνει τη ρήξη του...
   Θα ήθελα όμως να σταθώ στην τελευταία παράγραφο και να αναρωτηθώ:
   α) το ΠΑΣΟΚ πήρε κρατική επιχορήγηση με τα ποσοστά του 2009, δηλαδή λες και έχει 40τόσο %. Πού τα ξοδεύουν τόσα εκατομμύρια ευρώ; Γιατί δεν πληρώνουν τους υπαλλήλους και τις άλλες υποχρεώσεις τους;
   β) Αυτοί είναι που θα βάλουν σε σειρά την οικονομία της χώρας; Αυτοί είναι που μας καλούν να εμπιστευθούμε για να μας βγάλουν από την κρίση, που, ειρήσθω εν παρόδω, αυτοί οι ίδιοι, μαζί με τα συνεταιράκια τους της Ν.Δ. δημιούργησαν

1 σχόλιο:

  1. Αϊντε καλό ταξίδι, μέχρι τον επαναπατρισμό στα πάτρια εδάφη, "Πανστρατιά" θα γράφει το επόμενο εισητήριο επιστροφής.
    Οσο για τα ενοικία ή θα τα πληρώσει ο αρχικός υποφαινόμενος ή ο ιδιοκτήτης θα πάρει τα "τέτοια του" καθως όλη η υπόλοιπη παλιοπαρέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειτε να δώσουν μία(1) να πάρουν ήρθαν, όχι να ξεβρακωθούν!

    Και κάτι τελυαταίο το ΠΑΣΟΚ Άρτας διέθετε ένα ολόκληρο ράφι απο μπεταντζίδες, λουκανοπώλες που διόρισαν ελέω ΠΑΣΟΚ τα παιδιά τους μέχρι και πρυτάνεις στο ΤΕΙ Άρτας, κάτι πρατόγαλους δημοσιογράφους που έχουν παντελωνιάσει πολλά, κάτι δοιηκητές σε νοσοκομεία μαζι με τις αυλές τους κλπ.

    ΌΛΟΙ αυτοί δεν ντρέπονται με τα απλήρωτα ενοικια ; και αφήνουν να γίνονται ρεζιλι των σκυλιών;

    ΥΓ:Κρίμα που ο βλάκας ο βενιζέλος δεν παραπέμθηκε τελικά, αλλά παρεσυρε το όλον ΠΑΣΟΚ στη ..ΝΔ και δεν είδαμε και μεις οι υπόλοιποι την αναγεννηση του ΠΑΣΟΚ απο την επανάληψη του "89΄"



    17/11/1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.