21 Δεκ 2012

ΤΡΕΧΑΤΕ!!! Έφτασε η δόση στην Άρτα

- Αλαλαγμοί χαράς από τους ευγνώμονες Αρτινούς
- Το λόμπι των Μάγιας και οι 3 Μάγοι

   Πριν περίπου 1 ώρα, στις 11:00, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, ένα φορτηγάκι χρηματαποστολής σταμάτησε έξω από την Εθνική Τράπεζα στην πλατεία Κιλκίς στην Άρτα και οι σεκιουριτάδες άρχισαν να μεταφέρουν στο εσωτερικό της τράπεζας σάκους με χρήματα.
   Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, το νέο μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα: Ήρθε η δόση!!!


   Εκατοντάδες Αρτινοί παράτησαν τις δουλειές τους, οι νοικοκυρές άφησαν την κατσαρόλα στη φωτιά, τα παιδιά έμειναν σύξυλα στις σχολικές γιορτές να ψάλουν "Άγια Νύχτα σε προσμένουν με χαρά οι χριστιανοί", καθώς οι δάσκαλοι έτρεξαν έξω από τα σχολεία...
   Ποια Άγια Νύχτα; Μιλιούνια ο κόσμος βγήκε στους δρόμους αλαλάζοντας: "Άγια Δόση σε προσμένουν με χαρά οι Αρτινοί"!!!
   Όλοι κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Κιλκίς. 34 δισ. είναι αυτά, δεν είναι παίξε-γέλασε. Αναλογεί 3.400 ευρώ το κεφάλι. Τέρμα το κατά κεφαλήν εισόδημα, οι κεφαλικοί φόροι και τα κατακέφαλα, ήρθε η κατά κεφαλή δόση.
   Αφού κι εγώ, ο αντιδραστικός, ο "άκρος", ανένηψα και άρχισα να ακολουθώ ευγνώμων τη λαοθάλασσα υπολογίζοντας: Είμαστε 4 άτομα στο σπίτι, επί 3.400 = 13.600, θα πληρώσω ΔΕΗ, θα πληρώσω χαράτσι, θα πληρώσω την εφορία, θα πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας, θα πληρώσω τις εισπρακτικές που με κυνηγάνε, θα πάρω δώρα στα παιδιά, θα πάρω φάρμακα για τη μανούλα μου, θα πάω στον οφθαλμίατρο για γυαλιά, θα βάλω και πετρέλαιο.
   Ναι, φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα. Σήμερα, 21 Δεκεμβρίου 2012, που το λόμπι των Μάγιας έλεγε ότι θα καταστρεφόμασταν, έφτασε η δόση.
   Όσο κι αν προσπάθησε ο άθλιος ο Τσίπρας να φέρει την καταστροφή, δεν τα κατάφερε. Γιατί νομίζετε πήγε στη Λατινική Αμερική; Για να βρει τους Μάγιας και να κανονίσει τις λεπτομέρειες πήγε!!!
   Όμως η σωτηρία ήρθε, οι δεσμεύσεις έγιναν πραγματικότητα και το λόμπι των Μάγων επικράτησε του λόμπι των Μάγιας.
   Φέτος τα Χριστούγεννα οι 3 Μάγοι δεν ονομάζονται "Μελχιόρ, Βαλτάσαρ και Γάσπαρ".
   Από δω και πέρα, οι 3 Μάγοι θα λέγονται "Αντωνιόρ, Βαγγέλαρ και Φώταρ"...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.