5 Δεκ 2012

Άρτα: Του έκλεψαν τσαντάκι με 4.000 €, ενώ... άλλαζε λάστιχο!!!

Καλά πληροφορημένοι οι δράστες

   Χθες, Τρίτη 4 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, συμπολίτης μας πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του, που είχε παρκαρισμένο επί της οδού Βασ. Κων/νου, στην Αγία Σοφία. Διαπίστωσε ότι το ένα λάστιχο ήταν ξεφούσκωτο και βάλθηκε να το αντικαταστήσει με τη ρεζέρβα.
   Ακούμπησε λοιπόν στο κάθισμα το τσαντάκι που περιείχε 4.000 ευρώ, τα οποία είχε πάρει  το πρωί από την Εθνική Τράπεζα και ασχολήθηκε με την αλλαγή του σκασμένου λάστιχου.
   Όταν τελείωσε, τον περίμενε μια οδυνηρή έκπληξη: Το τσαντάκι είχε κάνει φτερά. Κάποιος άνοιξε την πόρτα, χωρίς να γίνει αντιληπτός, πήρε το τσαντάκι και εξαφανίστηκε. Ο άτυχος οδηγός έβαλε τις φωνές και κάλεσε την Ασφάλεια.
   Απ' ότι φαίνεται ένας ή περισσότεροι δράστες γνώριζαν για την ανάληψη των χρημάτων και του έστησαν παγίδα, σκάζοντας το λάστιχο του αυτοκινήτου του, άρα γνώριζαν πού το είχε παρκάρει.
   Αυτή την άποψη έρχεται να ενισχύσει η πληροφορία ότι αντίστοιχα κρούσματα υπήρξαν στα Γιάννενα και στην Πρέβεζα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακριβώς με την ίδια μέθοδο, είχαν κλέψει παλιότερα φάκελο με μεγάλο χρηματικό ποσό από αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από την Εθνική στην οδό Φιλελλήνων.

2 σχόλια:

  1. Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονια πολλα Νικολα να σε χαιρονται. Υπομονη, θα δουμε ποιος ή ποια εκλεψε και τι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.