11 Οκτ 2012

Συνεχίζεται η λειτουργία του ΚΕΝ Άρτας - Έρχεται το Νοέμβριο η νέα ΕΣΣΟ

Τηλεφώνημα Πάνου Παναγιωτόπουλου σε Όλγα Γεροβασίλη

   Επιτέλους μια ευχάριστη είδηση:

   Πριν λίγη ώρα είχα επικοινωνία με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία μου είπε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος της τηλεφώνησε νωρίτερα, για να την ενημερώσει ότι σήμερα υπέγραψε τη συνέχιση της λειτουργίας του ΚΕΝ Άρτας.
   Την πληροφόρησε ότι το Νοέμβριο θα γίνει κανονικά η κατάταξη της επόμενης ΕΣΣΟ και κατόπιν όλων αυτών, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας μεταφέρω όσα μου είπε η Όλγα Γεροβασίλη.

14 σχόλια:

  1. μη μας τα λες ετσι αποτομα τα νεα ....πωπω σωθηκε η Αρτα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επί τέλους και μια καλή είδηση για τον τόπο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικα δεν ξερω αν αυτο το "αιτημα" πρεπει να εκπεμπεται απο εναν χωρο που αυτοπροσδιοριζεται ως προοδευτικος. Αραγε σημαινει τιποτα για την "αναπτυξη" της Αρτας, οποιο περιεχομενο κι αν δινει κανεις στον όρο? Μηπως η λογικη αυτη δεν εφερε σε ενα βαθμο την ελληνικη επαρχια στο σημερινο τελμα? "Δωσε και μενα μπαρμπα, κανα στρατοπεδο, κανα ΤΕΙ, ο,τι να 'ναι τελος παντων"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποριες ενος αγωνιουντος ανθρωπου που προσπαθει να σκεφτει (και που ισως τελικα να σκεφτεται τελειως στραβα):

    Πραγματικα δεν ξερω αν ενα τετοιο "αιτημα" πρεπει να εκπεμπεται από ενα χωρο που προσδιοριζεται ως προοδευτικος και φιλοδοξει οσονουπω να κυβερνησει. Αραγε τι μπορει να σημαινει για την "αναπτυξη" της Αρτας, όποιο περιεχομενο και αν δινει κανείς στον ορο? Ενας μελλοντικος υπουργός Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ θα εβαζε μια στοιχειωδη ταξη στην προφανως αλαλουμ χωροταξικη δομη των μοναδων των ΕΔ, χωρις να υπολογιζει "επιχειρηματα" του τυπου "δωσε και μενα μπαρμπα, κανα στρατοπεδο, κανα ΤΕΙ, ο,τι να 'ναι τελος παντων, να "πεσει χρημα στην αγορα" "? Αν προκειται και αυτος να συνεχισει το ιδιο βιολι που μας εφτασε (μερικως) εδω που μας εφτασε, ποιος ο λογος να αντικαταστησει τους προηγουμενους γιγαντες (Ακη, Αβραμοπουλο, Βενιζελο, Παναγιωτοπουλο, ...)? Και μηπως τελικα η πραγματικα προοδευτικη σταση θα ηταν (ενδεικτικα) "κανενα στρατοπεδο μακρυτερα απο 30 χλμ απο τα συνορα, εκτος αν ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ δικαιολογειται καθε αποκλιση ξεχωριστα" ? Κι ας στραβωσει ο "λαος", εξ αλλου αυτη την αποφυγη του "πολιτικου κοστους" δεν καταλογιζει στους κακους (τους οποιους παντως ξαναπαει και ψηφιζει) αυτος ο ιδιος "λαος"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι!!!!!!!!! Αντε τώρα μια προσπάθεια να ανοιξει το καλοκαίρι κ το τουριστικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά την παρέμβαση της Όλγας επήλθε η σωτηρία του στρατοπέδου........και φυσικά μετά απο αυτή την παρέμβαση πως ήταν δυνατόν να μην έχει ενημέρωση απο τον ίδιο τον υπουργό.......με το που έβαλε την υπογραφή του ο υπουργός πήρε αμέσως τηλέφωνο να ενημερώσει την Όλγα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μπαγάσα Τηλεβόα θα μας κουφάνεις; Τι είσαι τελικά; υπάλληλος της Γεροβασίλη και δε το ξέρουμε; Τόσο πολύ ανέχεια; Άλλαξέ το και κάντο ΤΗΛΕΒΟΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ. Θάναι πιο έντιμο...
    Α! Και πεσ' στην Όλγα, η Αριστερά του ΛΑΪΦ ΣΤΑΪΛ, του ΡΟΛΕΞ και της γούνας ΒΙΖΟΝ τελείωσε, την καταλάβαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τηλεβόα, ξέχασες να πείς στην Όλγα να πάρει τηλέφωνο τον Τσάβες για να του δώσει τα σχαρίκια για την μεγάλη του ΝΙΚΗ! Ή ας πάρει τη Δούρου την συναδέλφισα που δεν θυμήθηκε να στείλει τα συγχαρητήρια, ως αρμόδια. Σα δε ντρέπεται, πρόλαβε η Παπαρήγα και τουστειλε πρώτη συγχαρητήρια!

      Διαγραφή
    2. PAPADOUROU H SYNTROFISSA ALEKA

      Διαγραφή
    3. KALE MOU DE XEREIS OTI O GRIGORIS ME TO GIOWRGO EINAI MAZI APO TO DIMOTIKO? DE XEREIS OTI ME THN OLGA EINAI FILOI PANW APO DEKA XRONIA KAI HTAN MAZI MAS STH DIMOTIKI ALLAGI?
      POTE TA EKRYPSE AYTA O GRIGORIS?
      GIATI LES BLAKEIES KAI YPALLILIKOLOGAS? AFISE TA KOMPLEX SOY KAI MA8E TI SOY GINETAI PALIKARI MOU

      Διαγραφή
  8. Πραγματικά λυπηρή η υπεράσπιση ενός συντηρητικού, εξουσιαστικού και μιλιταριστικού Franchise καταστήματος του Γ.Ε.Σ και της Ελληνικός Στρατός Α.Ε από ένα "προοδευτικό" Ε.Κ.Μ ΣΥΡΙΖΑ.
    αντί η αριστερά να μιλάει για κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας ή έστω το δικαίωμα στην άρνησης της,υπερασπίζεται την ύπαρξη και συνέχιση των "πατριωτικών φυτωρίων" που μέσα τους γεννιέται και γιγαντώνεται ο ρατσισμός,ο σεξισμός, ο ολοκληρωτισμός, ο εθνικισμός και άλλα πολλά.
    Εναν Ε.Σ που οι μίζες, η κατασπατάληση και η καταλήστευση του δημόσιου χρήματος είναι και θα είναι καθημερινό φαινόμενο.
    Έναν Ε.Σ που αύριο μεθαύριο (αν ζορίσουν τα πράγματα)θα πυροβολεί τον εξεγερμένο Λαό υπό τις οδηγίες του κάθε Δένδια και κάθε Παναγιώταρου.
    Είναι πραγματικά λυπηρό αγνές προθέσεις και ανησυχίες να μετατρέπονται σε βεβιασμένης και κακής μορφής λαϊκισμό.
    Τώρα που η ακροδεξιά παίρνει τα πάνω της, η αριστερά το μόνο που έχει να κάνει είναι να αφήσει τα γλυκανάλατα και να συμπεριφερθεί σαν πραγματικά επαναστατική Αριστερά με ξεκάθαρο και αποφασιστικό λόγο και παρουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάγκες, διαβάζετε καθόλου πριν σχολιάσετε; Όταν τον Αύγουστο δεν έστειλαν εσσο για κατάταξη αρχισαν οι φήμες ότι θα το κανουν στρατόπεδο για λαθρομετανάστες. Ξεσηκώθηκαν όλοι και οι βουλευτάδες πήγαν Αθηνα να σιγουρευτούν ότι δεν θα γίνει αυτό. Πήγαν και βρήκαν παναγιωτόπουλο και ΠΡΟ-ΠΟ και τους είπαν ότι δεν υπαρχει περίπτωση. Έλα μου όμως που ξανα δεν έστειλαν εσσο και έτσι ξανάρχισαν οι φήμες και οι διαμαρτυρίες και τα ψηφίσματα. μετά ο Παναγιωτόπουλος πήρε τη Γεροβασίλη, γιατί άμα γίνονταν καμιά στραβή με στρατόπεδο συγκέντρωσης ποιος θα την έκανε τη φασαρία; Ο Στύλιος για ο Γκόκας; Και μετά η Γεροβασίλη πήρε τον ΤΗΛΕΒΟΑ, που είναι μαζί εδώ και τόσα χρόνια που είπε και ο Ανώνυμος 12 Οκτωβρίου 2012 6:44 μ.μ. και τοβγαλε ο Γρηγοράκης. τόσο απλά, τι ψαχνεστε με φιλοσοφίες καιθεωρίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ok sorry ρε Μάρκο Μπάρμαν που ψαχνόμαστε με φιλοσοφίες και θεωρίες και δεν ρουφάμε σιωπηλά το ποτάκι μας.
      άλλοι κάνουνε κουτσομπολιό άλλοι κάνουμε κουβέντα άλλοι κάνουνε πολιτική.
      πάντως για εμένα δεν είναι σοβαρή δικαιολογία η θεωρία :ή στρατόπεδο ή στρατόπεδο συγκέντρωσης γιατί είναι ένα δίλημμα που απο αριστερό πανεύκολα μπορεί να μετατραπεί και να παρερμηνευθεί σε ακροδεξιό-φασιστικό.
      και όπως γράφει και απο πάνω και εγώ θέλω Αριστερά με ξεκάθαρο και αποφασιστικό λόγο και παρουσία και όχι εκμ στην θέση του πασόκ.
      παροιμίες και θεωρίες του στύλ: απο το ολότελα καλή και η παναγιώτενα...
      ή μακριά απ' το βρακί μου κι ας είναι και στην αδελφή μου...
      δεν είναι τοποθετήσεις πάνω σε σοβαρά και ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα που αφορούν τον εγκλεισμό ντόπιων ή μη ανθρώπων στις περιφράξεις των στρατοπέδων
      αλλά ούτε σαν αντιλήψεις γενικότερα.


      συντροφικούς, αγωνιστικούς και νηφάλιους χαιρετισμούς.


      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.