27 Σεπ 2012

Σοκ στην κοινωνία της Άρτας από αυτοκτονία φαρμακοποιού

Βρέθηκε νεκρή στο φαρμακείο της

   Πριν από λίγο, βρέθηκε νεκρή μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στην οδό Βασ. Πύρρου, γνωστή φαρμακοποιός της Άρτας. Όπως είναι φυσικό, ο κόσμος βγήκε από τα γύρω μαγαζιά, δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση στη γειτονιά και κλήθηκε η αστυνομία, που αμέσως απέκλεισε το φαρμακείο, μέχρι να έρθουν ειδικοί της σήμανσης.
   Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε με θηλιά στο λαιμό και ενώ επισήμως είναι ακόμη ανεξακρίβωτα τα αίτια του θανάτου της, η αυτοκτονία μοιάζει με το πιθανότερο σενάριο.
   Η επιτόπια έρευνα της αστυνομίας και η... ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στην υπόθεση.

11 σχόλια:

  1. Ηθικός αυτουργός, ο Υπουργος Υγείας !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά. Να επέμβει ο εισαγγελέας για τα ψέματα που σερβίρει στα ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε ρε ξερόλες...Αν δεν ξέρετε να μη μιλάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει καμία σχέση με οικονομικά ζητήματα.Η γυναίκα είχε προβλήματα.Δεν είναι η πρώτη φορά που το επιχείρησε,δυστυχώς όμως ήταν η τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΞΕΡΟΛΑ ΣΥΡΙΖΕΕ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΙΣΕ ΤΗ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ. ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΝΤΡΟΠΗΗΗ!!!

      Διαγραφή
  5. Αίσχος, δε ντρέπεστε την μνήμη της νεκρής. Αμέσως να εκμεταλευτείτε το δράμα της οικογένειας για να κάνετε αντιπολίτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά ηρεμήστε τα ίδια λέμε. Κανένας δεν εκμεταλλεύεται τίποτε, μην ψάχνετε να βρείτε ευκαιρία. Γι αυτό και η ανάρτηση δεν περιέχει τίποτε αντιπολιτευτικό. Μην ψάχνεστε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον δεν ξέρεις τι γράφεις. Ή εμείς είμαστε χαζοί.... Ασε μας ρε Γρηγόρη, τόχεις παρα@έ@ει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ανασφαλής,ακομμάτιστος28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 5:57 μ.μ.

    μάλλον κάποιοι δεν ξέρουν να διαβάζουν...
    πάτε καλά ρε ? τί έγραψε ο άνθρωπος και του επιτίθεστε έτσι.
    Την πραγματικότητα έθιξε.
    είδατε καμία υπογραφή ή σημαία του σύριζα? ή είναι που βάζετε τόσο μεγάλες ταμπέλες στους ανθρώπους γύρω σας, που δεν θέλετε ούτε να τους ακούτε ούτε να τους βλέπετε.
    εσύ ρε μεγάλε με τα κεφαλαία γράμματα (αν ήμουνα στην θέση του τηλεβόα) θα σου έκοβα το σχόλιο γιατί σε παρακολουθώ σε διάφορα σχόλια και είσαι ότι πιο αντιδραστικό υπάρχει.
    Πετάς μία μπούρδα και βρίσκονται και άλλοι διάφοροι "αγανακτισμένοι" και μπερδεμένοι και μέσα στην ανωνυμία σας σχηματίζετε ΑΠΟΨΗ.
    αλλά αν σε έκοβε θα έβγαινες απο πάνω και θα έλεγες ότι λογοκρίνει και είναι φασίστας.. και είναι σταλινικός... και ξέρω γω τι.
    βγήκε με το όνομα του και σχολίασε το πώς έχουν τα πράγματα.
    θα μπορούσε να δημοσιεύσει ολόκληρο μανιφέστο σαν ανώνυμος και να βάλει και μία σημαία (όποια γουστάρει) απο κάτω αλλά δέν το κάνει και μπράβο του.

    εσείς που σας θίγει αυτή ή "αντιπολίτευση" που τον κατηγορείτε?
    γιατί δεν υπογράφετε έστω σαν ΠΑΣΟΚΟΣ....ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ...ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ...γιατί σίγουρα κάποιο απο αυτά τα 3 σκατά έχετε ψηφίσει.

    Δεν υπερασπίζομαι ούτε το σύριζα (μιας και τα έχω χεσμένα τα κόμματα κοινοβουλευτικά και εξωκοινοβουλευτικά) ούτε τον Γρηγόρη(μιας και δεν τον γνωρίζω προσωπικά)
    Υπερασπίζομαι την πραγματικότητα απέναντι στην βλακεία.
    Και για αυτό το λόγο θα υπογράψω σαν
    Ένας άνεργος, ανασφάλιστος,ανασφαλής,ακομμάτιστος.

    Τηλεβόα άν νομίζεις ότι το σχόλιο μου θα προκαλέσει μπέρδεμα και αντιπαράθεση σβήσε το. Αλλά δεν μπορώ αυτή την στιγμή να γράψω πιο ήρεμα βλέποντας σάπιες αντιλήψεις να κυριαρχούν και να μην απαντιούνται απο άλλους σχολιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φαίνεται πως αυτοί που θίγονται από το τίποτα "για την μνήμη των νεκρών"
    έχουν ήδη κλεισμένη καρέκλα δίπλα στον καλό θεούλη και δεν τους ενδιαφέρει "το μέλλον των ζωντανών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.