3 Ιουλ 2012

Σύλληψη 40χρονου στον Ανθότοπο για καλλιέργεια 11 δενδρυλλίων κάνναβης

Μετά τις Κεραμάτες και στον Ανθότοπο

   Πριν δύο εβδομάδες είχε συλληφθεί (δείτε εδώ) ένας 36χρονος, επειδή καλλιεργούσε 5 δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του σπιτιού του, στις Κεραμάτες Άρτας.
   Χθες, Δευτέρα 2 Ιουλίου το απόγευμα, συνελήφθη στον Ανθότοπο Άρτας ένας 40χρονος, επειδή καλλιεργούσε σε κτήμα του 11 δενδρύλλια.
   Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ύστερα από κατάλληλη... αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα σε αγρόκτημα του 40χρονου, όπου βρήκαν και εκρίζωσαν 11 δενδρύλλια, ύψους από 30 εκατοστά έως 1,85 μέτρα. Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων.
   Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ τις αστυνομικές έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.