4 Ιουλ 2012

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε υπέργηρο ζευγάρι που παίρνει σύνταξη 340 ευρώ!

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο

   Χωρίς ρεύμα έμεινε ένας 96χρονος και μια 90χρονη στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, αφού η ΔΕΗ, μέσω του ιδιώτη εργολάβου που συνεργάζεται μαζί της, έδειξε το αδίστακτο πρόσωπο της και έκοψε την παροχή λόγω του ότι υπήρχε απλήρωτος λογαριασμός.
   Ο 96χρονος και η 90χρονη σύζυγος του, που μένουν εδώ και χρόνια σε ένα μικρό σπίτι που τους έχει παραχωρήσει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας, είναι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και παίρνουν κάθε μήνα 340 ευρώ.
   Με αυτό το ποσό είναι αδύνατο να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους, με επακόλουθο η ΔΕΗ να παραμείνει απλήρωτη και το ποσό να φτάσει στα 950 ευρώ.
πηγή

   σημ. Τηλεβόα: Όποιος κατοικεί στην Ηγουμενίτσα και δεν του αρέσουν αυτές οι συμπεριφορές, όπου μεγαλολαμόγια με χρέη... εκατομμυρίων έχουν αναμμένους τους πολυελαίους για τις δεξιώσεις τους, ενώ γεροντάκια με συντάξεις πείνας καταδικάζονταιστο σκοτάδι ας επικοινωνήσει με έναν φίλο από τη Θεσπρωτία (εδώ), που έστειλε το εξής μήνυμα μέσω fb:

"ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! 
Επειδή πρέπει να κοπεί ο βήχας και στη ΔΕΗ και στη Δoσιλογική Κυβέρνηση γενικότερα. 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ σε μια "ΕΠΙΣΚΕΨΗ"-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, να μου στείλει μήνυμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.